Nieuwe chalet kopen

Nieuwe chalet kopen bij Hoeré

nieuwe chalet kopenWilt u graag genieten van een eigen plekje waar u het hele jaar kunt recreëren? Met een chalet van Hoeré Recreatie kunt u comfortabel en zorgeloos genieten. Wilt u een nieuwe chalet kopen of een occasion? Voor nieuwe en gebruikte chalets en stacaravans zijn wij hét adres! Als u liever een nieuwe chalet kopen wilt dan is elke optie bespreekbaar. U kunt kiezen voor onze eigen productlijn Sunhouse. Deze productlijn is door onszelf ontwikkeld en is uniek in de recreatiemarkt. Sunhouse staat voor onderhoudsarme en wintervaste chalets van het allerhoogste kwaliteitsniveau! De materialen die wij gebruiken, worden ook voor woonhuizen gebruikt. Met een stevige constructie en hoge isolatiewaarde spelen wij in op toekomstige regelgeving. Duurzaamheid en weinig energieverbruik zijn belangrijke eisen van deze tijd. Wij bieden vier Sunhouse basismodellen aan die u geheel naar uw wens kunt samenstellen. Compleet maatwerk is ook een mogelijkheid. U vertelt ons wat uw wensen zijn en wij gaan voor u aan de slag. Alle wensen zijn mogelijk! Onze chalets zijn robuust en hebben een buitengewoon luxe uitstraling. Op deze website kunt u ons complete aanbod zien waaronder ook nette chalet occasions. De foto's met gedetailleerde omschrijving geven een goed beeld van onze chalets en stacaravans. Onze Sunhouse chalets kunt u zelfs met een virtuele toer bekijken.

Nieuwe chalet kopen voor mantelzorg

Wilt u een nieuwe chalet kopen om mantelzorg te kunnen verlenen of te ontvangen? Onze chalets zijn uitermate geschikt als mantelzorgwoning. Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van mantelzorgwoningen. Wij kunnen u professioneel helpen bij het samenstellen van de mantelzorgwoning die bij uw situatie past. Er is sinds 2014 geen vergunning meer nodig voor het plaatsen van een mantelzorgwoning op eigen terrein. Dat maakt het proces veel eenvoudiger. Zorgbehoevende mensen kunnen de zorg die zij nodig hebben krijgen in hun vertrouwde omgeving.

Meer weten over nieuwe chalet kopen?

Hoeré Recreatie is al sinds 1981 actief in de chaletbouw. Wij zijn een betrouwbaar adres waar u uw nieuwe chalet kopen kunt. Bent u eigenaar van een chalet of stacaravan en wilt u deze inruilen? Wij bieden fatsoenlijke inruilprijzen. Wit u onze chalets eerst in het echt zien? Dat begrijpen wij heel goed. U bent van harte welkom op ons showterrein van 5000 m2. Hier kunt u met eigen ogen de kwaliteit en ons vakmanschap zien. Naast een goed product leveren wij ook een uitstekende service en garantie. Wij hebben al vele klanten mogen helpen om hun droompaleis te realiseren. Geniet u binnenkort ook van uw prachtig chalet?