Nieuwe chalet kopen

Nieuwe chalet kopen bij Hoeré

nieuwe chalet kopenWilt u een nieuwe chalet kopen? Heeft u uw oog laten vallen op een chaletwoning van Hoeré Recreatie en wilt u daar meer over weten? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom in Voorthuizen. Hoeré Recreatie biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan in het op maat maken van verschillende chaletwoningen. Bij ons kunt u terecht voor nieuwe en gebruikte chalets en chalets in alle soorten en maten. Zorgeloos en comfortabel genieten, dat is waar Hoeré Recreatie voor staat. Wij beschikken over een ruim aanbod in verschillende chaletwoningen, die aansluiten bij uw wensen en bij uw budget. U heeft bij ons een ruime keuze uit tweedehands chalet woning, maar u kunt ook een nieuwe chalet kopen bij één van onze medewerkers. Wij vertalen uw wensen graag naar een passend ontwerp, zodat wij voor u van a tot z een nieuw chalet kunnen maken. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt direct een kijkje nemen op onze website. Laat u verrassen door ons aanbod en plan direct een afspraak bij ons in. Voor een nieuwe chalet kopen bent u bij Hoeré Recreatie aan het juiste adres.

Nieuwe chalet kopen bij Hoeré Recreatie

Een nieuwe chalet kopen kunt u gebruiken als vakantiewoning, maar u kunt ook een chaletwoning inzetten als mantelzorgwoning. Sinds 2014 is er voor het plaatsen van een mantelzorgwoning namelijk geen vergunning meer nodig. Dit maakt het tegenwoordig een stuk makkelijker om een mantelzorgwoning te plaatsen, zodat zorgbehoevende mensen de zorg kunnen krijgen die zij nodig hebben. De modellen van onze eigen lijn, Sunhouse, zijn uitermate geschikt voor mantelzorg, maar wij hebben ook regelmatig nette gebruikte mantelzorgwoningen in ons aanbod. U kunt gerust een kijkje nemen bij ons ruime aanbod in tweedehands modellen. Zit uw gewenste model er toch niet tussen? Dan gaan wij graag met u rond de tafel. We nemen alle tijd om samen met u een chalet of stacaravan te kiezen die qua inrichting, ruimte en prijs het beste bij u past. U bent bij ons aan het juiste adres voor het vinden voor nieuwe en gebruikte chalets en stacaravans.

Nieuwe chalet kopen en op maat laten maken

Wij bouwen robuuste chalets met een uiterst luxe uitstraling. Iedere optie is bij ons bespreekbaar en wij bezuinigen op geen enkel punt. Alle materialen die wij voor onze modellen gebruiken worden namelijk ook voor woonhuizen gebruikt. Een chalet van Hoeré Recreatie voldoet aan de hoogste eisen, waardoor u jarenlang kunt genieten van aankoop.