Nieuwe chalet kopen

Nieuwe chalet kopen bij Hoeré

nieuwe chalet kopenWilt u graag een nieuwe chalet kopen? Daarvoor bent u bij Hoeré Recreatie absoluut op de goede plek! Als sinds 1981 houden wij ons bezig met chaletbouw en gezien onze ervaring en vakkennis, zit u bij ons gebeiteld bij het nieuwe chalet kopen. We hebben direct leverbare modellen, maar bij het nieuwe chalet kopen is het ook mogelijk om een chalet helemaal op maat aan te schaffen. Daarbij geldt: elke optie is bespreekbaar! Samen met u gaan we bij het nieuwe chalet kopen welke inrichting, ruimte en prijs het beste bij u past.

Nieuwe chalet kopen van hoogwaardige kwaliteit

Over de kwaliteit hoeft u zich absoluut geen zorgen te maken bij het nieuwe chalet kopen, wij bezuinigen op geen enkel punt. Hoeré Recreatie werkt alleen met de meest hoogwaardige materialen. Het is zelfs zo dat wij uitsluitend materialen gebruiken die men ook gebruikt voor de bouw van woonhuizen. Hoge isolatiewaarden en een solide constructie zijn voor ons van groot belang. Niet voor niets is energiezuinig dan ook een van onze speerpunten in het door onszelf ontwikkelde bouwconcept. Met ons bouwconcept lopen we zelfs voor op de toekomstige regelgeving.

U denkt misschien bij een nieuwe chalet kopen aan een chalet uit onze eigen productlijn Sunhouse? Sunhouse staat garant voor een robuust chalet van topkwaliteit, met een zeer luxe uitstraling. Onze chalets zijn onderhoudsarm en wintervast, dus u kunt met gemak het hele jaar gebruik maken van uw vakantieonderkomen.

Wanneer u een nieuwe chalet gaat kopen, dan laten we het daar natuurlijk niet bij. Samen met u zoeken we naar een geschikte plek om de chalet te plaatsen, waarbij we met plezier het transport, het plaatsen, stellen en aansluiten voor u regelen. Ook als er graafwerkzaamheden nodig zijn verzorgt Hoeré Recreatie dat. Als laatste maken we voor u ook een keurige onderafzetting.

Nieuwe chalet kopen of inruilen?

Heeft u misschien al een chalet in bezit? Dan kunt u bij een nieuwe chalet kopen ook uw oude inruilen. Wij hebben een groot aanbod aan nette chalet occasions en bieden u altijd fatsoenlijke inruilprijzen. Dat geldt ook voor tourcaravans en stacaravans.

Mocht u moeite hebben om de financiën rond te krijgen, dan helpt Hoeré Recreatie u met ons unieke betaalplan, dat we samen met een financieel adviseur hebben opgesteld. Er zitten veel voordelen aan ons betaalplan en de voorwaarden zijn zeer gunstig. Vraag ons er gerust naar!

Nieuwe chalet kopen voor mantelzorg

Misschien heeft u in uw omgeving iemand die mantelzorg nodig heeft, maar u heeft de ruimte niet om die te verlenen. Een nieuwe chalet kopen biedt uitkomst! Hoeré Recreatie heeft regelmatig nette, gebruikte mantelzorgwoningen in het aanbod. We leveren ook voor deze chalets maatwerk. Bovendien plaatsen we de chalet altijd, ongeacht een krappe plaatsingsruimte. Zo kunnen mensen die zorgbehoevend zijn precies de zorg krijgen die ze nodig hebben.

U bent van harte welkom om ons grote showroomterrein te bezoeken in Voorthuizen! Op meer dan 5000m2 vindt u ongetwijfeld iets van uw gading.