Nieuwe chalet kopen

Nieuwe chalet kopen bij Hoeré

nieuwe chalet kopenIs het uw droom om te recreëren in een mooi chalet? Wilt u een nieuwe chalet kopen en bent u op zoek naar een betrouwbaar adres? Hoeré Recreatie in Voorthuizen biedt nieuwe en gebruikte chalets en stacaravans aan in alle soorten en maten. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van chaletbouw (al sinds 1981) en wij hebben in de afgelopen jaren al heel wat klanten blij kunnen maken met het chalet van hun dromen. U kunt een kijkje nemen bij ons aanbod op deze website, maar u bent ook van harte welkom in Voorthuizen. Op ons showterrein van 5000 m2 kunt u op uw gemak ons aanbod bekijken. Een nieuwe chalet kopen doet u niet zomaar en we nemen alle tijd voor u om een chalet uit te zoeken dat qua inrichting, ruimte en prijs precies bij u past. Wij hebben altijd een ruim assortiment van direct leverbare modellen. Wij zijn trots op onze eigen productlijn 'Sunhouse' dat door onszelf is ontwikkeld. Deze onderhoudsarme en wintervaste chalets zijn van het allerhoogste kwaliteitsniveau. Met een hoge isolatiewaarde en een solide stevige constructie kunt u jarenlang zorgeloos genieten. Met deze duurzame en energiezuinige chalets bent u helemaal gericht op de toekomst. Onze basismodellen zijn geheel naar wens samen te stellen.

Nieuwe chalet kopen op maat

Een nieuwe chalet kopen dat aan al uw wensen voldoet gaat zeker lukken bij Hoeré Recreatie. Als u in ons aanbod niet het chalet kunt vinden dat bij u past dan bieden wij de mogelijkheid voor een nieuwe chalet kopen op maat. Wij kunnen uw chalet volledig op maat en naar wens maken. Werkelijk elke optie is bespreekbaar. Voor de chalets die wij bouwen, gebruiken wij materialen die ook voor woonhuizen worden gebruikt; wij bezuinigen op geen enkel punt, alles is van de hoogste kwaliteit. Onze chalets hebben daarom een luxe uitstraling.

Nieuwe chalet kopen als mantelzorgwoning

Heeft u zelf mantelzorg nodig of wilt u mantelzorg bieden? Hoeré Recreatie zorgt graag voor een geschikte zorgomgeving. Wij hebben jarenlange ervaring met het produceren van mantelzorgchalets. Sinds 2014 is er voor het plaatsen van een mantelzorgwoning geen vergunning meer nodig. Door de plaatsing van een mantelzorgwoning krijgen zorgbehoevende mensen de zorg die zij nodig hebben. Naast de nieuwe modellen bieden wij ook regelmatig nette gebruikte mantelzorgwoningen aan. Wilt u uw huidige chalet of stacaravan inruilen? Wij zijn altijd op zoek naar gebruikte chalets en stacaravan en bieden fatsoenlijke (innruil)prijzen. Hoeré Recreatie biedt hoge kwaliteit en een uitstekende service en garantie.