Chalet op maat

Chalet op maat laten bouwen

Chalet op maat laten bouwen

chalet op maatWilt u een chalet op maat laten bouwen? Vindt u het fijn om te recreëren in een mooi chalet? Bent u op zoek naar een chalet op maat die helemaal aan uw wensen voldoet? Hoeré Recreatie in Voorthuizen voelt zich als een vis in het water in de wereld van chaletbouw. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn al sinds 1981 actief. Hoeré Recreatie is hét adres voor nieuwe en gebruikte chalets en stacaravans. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en elke optie is bespreekbaar. Wat uw wensen ook zijn, wij maken het mogelijk! Wij bieden direct leverbare modellen maar als u speciale wensen heeft dan kunnen wij uw chalet ook volledig op maat maken. We hebben zelf een prachtig, uniek concept ontwikkeld dat uniek is in de recreatiemarkt. Onze chalets zijn gemaakt voor de toekomst waarin energiezuinig steeds meer de norm wordt. Met een goede constructie en hoge isolatiewaarden zult u heel weinig energie verbruiken. Onze chalets voldoen aan de hoogste eisen. Op kwaliteit bezuinigen wij op geen enkel punt. Alle materialen die wij voor onze modellen gebruiken, worden ook voor woonhuizen gebruikt. Chalets van Hoeré Recreatie zijn gegarandeerd van topkwaliteit. 

Chalet op maat als mantelzorgwoning

Onze chalets worden niet alleen gebruikt om te recreëren, maar ze worden ook steeds meer ingezet als mantelzorgwoning. Het is tegenwoordig vrij makkelijk om een mantelzorgwoning te plaatsen want sinds 2014 is er geen vergunning meer nodig. Steeds meer ouderen kiezen ervoor om op het terrein van hun kinderen te gaan wonen. Op deze manier krijgen zij de zorg die zij nodig hebben. Deze ontwikkeling juichen wij van harte toe. Of er nu ruimte is voor een mantelzorgwoning van 100 vierkante meter of 40 vierkante meter, wij zorgen voor een geschikte zorgomgeving in wat voor formaat dan ook! Wij hebben jarenlange ervaring met het produceren van mantelzorgchalets en kunnen u deskundig adviseren bij het samenstellen van de mantelzorgwoning die bij uw situatie past. 

Chalet op maat laten maken: van A tot Z!

Hoeré Recreatie biedt uitstekende service en garantie. Naast de productie van uw chalet op maat kunnen wij u ook helpen bij andere zaken. Denk hierbij aan het transport, plaatsen, stellen en aansluiten van uw chalet, maar ook aan bijvoorbeeld graafwerkzaamheden of een onderafzetting. Geniet u binnenkort zorgeloos en comfortabel van uw chalet op maat? Neem eens een kijkje op deze website of breng een bezoek aan ons in Voorthuizen. U kunt daar met eigen ogen de kwaliteit en het vakmanschap zien. Wij vertellen u graag meer over uw chalet op maat!