Chalet op maat

Chalet op maat laten bouwen

Chalet op maat laten bouwen

chalet op maatRecreëert u graag? Droomt u van een luxe en comfortabel chalet? Hoeré Recreatie maakt het mogelijk! Wij zijn een ervaren chaletbouwer en maken graag uw chalet op maat. Hoeré Recreatie is als sinds 1981 actief in de recreatiebranche. We hebben al veel mensen geholpen om van hun droom werkelijkheid te maken. Hoe fijn is het als u ontspannen kunt genieten van uw chalet op maat die helemaal volgens uw wensen is gebouwd?! Wij hebben zelf een concept ontwikkeld voor chalets van het allerhoogste kwaliteitsniveau. Dit zijn onze 'Sunhouse' chalets. Door hun hoge isolatiewaarde en stevige constructie zijn deze duurzaam en energiezuinig. Hiermee spelen wij in op de stijgende energieprijzen en de toekomstige regelgeving. Neem eens een kijkje bij ons aanbod op deze website. U vindt er de basismodellen van onze Sunhouse productlijn. Deze kunt u geheel naar uw wens samenstellen. Maar voor compleet maatwerk bent u bij ons ook aan het juiste adres! Wij bouwen robuuste chalets met een uiterst luxe uitstraling. Met een chalet op maat van Hoeré Recreatie zult u jarenlang zomer en winter zorgeloos kunnen genieten. Onze chalets zijn onderhoudsarm en wintervast.

Chalet op maat als mantelzorgwoning

Onze chalets zijn ook uitermate geschikt als mantelzorgwoning. Heeft uzelf of een familielid mantelzorg nodig? Hoe mooi is het dan als er in een vertrouwde omgeving, op korte afstand, mantelzorg kan worden verleend?! Tegenwoordig is er geen vergunning meer nodig om een mantelzorgwoning op eigen terrein te plaatsen. Dat maakt het allemaal een stuk makkelijker. Sinds 2014 hebben al veel mensen van deze mogelijkheid gebruik gemaakt. Of u nu de ruimte heeft voor een mantelzorgwoning van 100 vierkante meter of 40 vierkante meter, Hoeré Recreatie zorgt voor een geschikte zorgomgeving in ieder formaat! Wij hebben veel ervaring met het leveren van mantelzorgwoningen en kunnen u deskundig adviseren bij de samenstelling ervan. Wij bieden een uitstekende service en garantie.

Showterrein

U bent hartelijk welkom op ons showterrein in Voorthuizen. Op een oppervlakte van 5000 m2 staan vele stacaravans en chalets opgesteld. Zo krijgt u een goede indruk van de kwaliteit en ons vakmanschap. Heeft u zelf een stacaravan of chalet? U kunt deze bij ons inruilen. Wij bieden uitstekende inruilprijzen. Kunnen wij nog andere zaken van u overnemen? Wij helpen u graag bij het zoeken naar een staanplaats. Ook kunnen wij zaken van u overnemen zoals transport, graafwerkzaamheden, stellen, plaatsen en aansluiten van uw chalet. Kies voor de kwaliteit en service van Hoeré Recreatie!