Luxe chalet

Luxe chalets nodig?

Luxe chalet: chaletbouw of gebruikt

luxe chaletBent u op zoek naar een nieuw luxe chalet? Bent u op zoek naar een bedrijf dat met u meedenkt over het ontwerp en de realisatie van een luxe chalet? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Hoeré Recreatie. Door de jaren heen hebben wij verschillende soorten luxe chalets mogen ontwerpen en realiseren voor diverse klanten. Vandaag de dag beschikken wij ook over een eigen lijn waardoor er nog meer mogelijk is bij Hoeré Recreatie. Zorgeloos en comfortabel genieten is waar Hoeré Recreatie voor staat en dat dragen wij graag uit. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij aanbieden? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en neem ook eens een kijkje bij onze tweedehandse chaletwoningen. Wij zien uw aanvraag voor een kijkafspraak bij een luxe chalet graag tegemoet. 

Luxe chalet van Hoeré Recreatie

Al sinds 1981 slaan wij graag de handen in elkaar om onze klanten te helpen aan de mooiste chaletwoningen. Wij leveren uitsluitend chalets van topkwaliteit, zodat u optimaal kunt genieten van de kwaliteit die wij aanbieden. Alle chalets worden volledig naar uw wens gebouwd en samen met u bespreken wij iedere stap. Bij Hoeré Recreatie is veel mogelijk en onze medewerkers vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw wensen. Hoeré Recreatie bouwt met een zelf ontwikkeld concept waardoor wij uw wensen nog beter kunnen vertalen naar een passend ontwerp. Een chalet van Hoeré Recreatie wordt gebouwd volgens de hoogste eisen. Dat betekent voor u niet alleen dat u een kwalitatief hoogwaardig chalet koopt, maar dat u ook mag rekenen op uitgebreide service en garantie. Hoge isolatiewaarden en een goede constructie zijn bij ons één van de eisen.

Luxe chalet volledig op maat laten maken

Wilt u meer weten over het ontwerp en de realisatie van een luxe chalet op maat? U kunt te allen tijde contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee. Naast de productie van uw chalet kunnen wij u tevens andere zaken uit handen nemen. Denk hierbij aan het transport, plaatsen, stellen en aansluiten van uw chalet. Bent u in het bezit van een chaletwoning en wilt u deze graag inruilen? Hoeré Recreatie biedt u graag eerlijke inruilprijzen aan. Zo wordt de aanschaf van een luxe chalet nog aantrekkelijker!