Luxe chalet

Luxe chalets nodig?

Luxe chalet: chaletbouw of gebruikt

luxe chaletBent u op zoek naar een luxe chalet? Bent u op zoek naar een betaalbaar luxe chalet dat voldoet aan al uw wensen? Wij nodigen u graag uit om en kijkje te nemen bij Hoeré Recreatie in Voorthuizen. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij u het beste kunnen adviseren bij het samenstellen van een luxe chalet. Een luxe chalet is niet alleen een prachtige vakantiewoning maar is ook geschikt als mantelzorgwoning. Sinds 2014 is er voor het plaatsen van een mantelzorgwoning geen vergunning meer nodig. Dit maakt het tegenwoordig een stuk makkelijker om een mantelzorgwoning te plaatsen zodat zorgbehoevende mensen de zorg kunnen krijgen die zij nodig hebben. De modellen van onze eigen lijn zijn uitermate geschikt voor mantelzorg maar wij hebben ook regelmatig nette gebruikte mantelzorgwoningen in ons aanbod. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een luxe chalet van Hoeré Recreatie samen te stellen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen en inspireren door ons ruime aanbod en de mogelijkheden om uw vakantiewoning of mantelzorgwoning samen te stellen. 

Luxe chalet op maat laten maken

Bij Hoeré Recreatie kunt u een luxe chalet volledig op maat en naar wens laten maken. De mogelijkheden bij Hoeré Recreatie zijn eindeloos en zeer divers. Bij ons zijn al uw wensen mogelijk en is iedere optie bespreekbaar. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan op het gebied van chaletbouw. Wij zijn al sinds 1981 actief en vele chalet woning liefhebbers weten ons dan ook te vinden. Heeft u speciale wensen of bent op zoek naar een specifieke afmeting? bij Hoeré Recreatie is alles mogelijk. Wij bezuinigen op geen enkel punt, alle materialen die wij voor onze modellen gebruiken, worden ook voor woonhuizen gebruikt. Wij bouwen robuuste chalets met een uiterst luxe uitstraling, precies wat u zoekt. Bent u in het bezit van een vakantiewoning en wilt u uw woning inruilen? Wij bieden onze klanten fatsoenlijke (inruil) prijzen aan. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor directe leverbare modellen. Wij bieden u een groot aanbod aan van nette chalet occasions.

Luxe chalet als occasion of als volledige chaletbouw

Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en hoe wij uw wensen te realiseren? U kunt eerst eens een kijkje nemen op deze website. Laat u verrassen door ons ruime aanbod en de mogelijkheden die wij hebben om een luxe chalet op maat te maken die aansluit bij uw persoonlijke wensen.