Luxe chalet

Luxe chalets nodig?

Luxe chalet: chaletbouw of gebruikt

luxe chaletBent u op zoek naar een luxe chalet? Bent u op zoek naar een luxe chalet die u het gehele jaar kan gebruiken? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom in Voorthuizen. In Voorthuizen vindt u Hoeré Recreate die graag uw wensen vertaalt naar een passend ontwerp. Door de jaren heen hebben wij onze krachten en ervaring gebundeld en beschikken wij vandaag de dag over een groot team van specialisten. Ons team luistert graag naar uw wensen en vertalen deze naar een prachtig op maat gemaakt ontwerp. Hierdoor kunnen wij een persoonlijk en luxe chalet voor onze klanten ontwerpen. Al sinds 1981 kunt u bij ons terecht voor het vinden van nieuwe en tweedehands vakantiewoningen. Hoeré Recreatie levert uitsluitend chalets van topkwaliteit, zodat u optimaal kunt genieten in en van uw chalet. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Daarnaast bent u welkom om een kijkje te komen nemen op onze terrein. Wij bieden u verschillende luxe chaletwoningen aan die aansluiten bij uw wensen. Wij zien uw aanvraag voor het samenstellen voor een luxe chalet en onder het genot van een kop koffie graag tegemoet.

Luxe chalet op maat

Een chalet van Hoeré Recreatie wordt gebouwd volgens de hoogste eisen. Er wordt dan ook niet bezuinigd op kwaliteit. Dat betekent voor u niet alleen dat u een kwalitatief hoogwaardig chalet koopt, maar dat u ook mag rekenen op uitgebreide service en garantie. Hoeré Recreatie bouwt met een zelfontwikkeld concept. Dit concept is uniek in de recreatiemarkt. Energiezuinigheid wordt steeds belangrijker, want energie wordt steeds duurder. Hoge isolatiewaarden en een goede constructie zijn daarom belangrijke eisen. Alle chalets worden volledig naar de wens van de klant gebouwd waardoor er altijd een luxe chalet voor u te vinden is. Naast de productie van een luxe chalet kunnen wij ook andere zaken uit handen nemen. Denk hierbij aan het transport, plaatsen, stellen en aansluiten van uw chalet, maar ook aan bijvoorbeeld graafwerkzaamheden of een onderafzetting. 

Meer weten over een luxe chalet?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u aanbieden voor het op maat maken en samenstellen van een luxe chalet? Bent u benieuwd naar de kosten en naar de duur van het ontwerpen en realiseren van een luxe chalet? Kom gerust bij ons langs, of maak een afspraak met een van onze medewerkers. Laat u overtuigen van de kwaliteit,  innovatie en vakmanschap van Hoeré Recreatie.