Luxe chalet

Luxe chalets nodig?

Luxe chalet: chaletbouw of gebruikt

luxe chaletGaat u graag op vakantie en verblijft u dan graag in een luxe chalet? Stelt u zich weleens voor hoe het zou zijn om een luxe chalet van uzelf te hebben? Het luxe chalet hoeft nooit meer vooraf gereserveerd te worden, u heeft er altijd beschikking over! Hoe kort of hoe lang u er ook wilt verblijven; met een luxe chalet is het nooit een probleem. Hoeré Recreatie weet als geen ander dat het ene chalet het andere niet is. Al sinds 1981 zijn wij als chaletbouwer actief met fabriceren van luxe chalets. We hebben een eigen productlijn genaamd Sunhouse. Voorbeelden daarvan vindt u op onze website.

Ons luxe chalet is een écht luxe chalet, door:

  • gebruik hoogwaardige materialen,

  • veel comfort,

  • hoge isolatiewaarden, dus energiezuinig,

  • solide constructie,

  • onderhoudsarm,

  • wintervast.

Wij gebruiken uitsluitend materialen van hoogwaardige kwaliteit voor het bouwen van een luxe chalet. Geen concessies en op geen enkel punt bezuinigen, dat is de door ons gehanteerde werkwijze. We letten heel goed op dat onze luxe chalets energiezuinig zijn, in deze tijd een belangrijk item. We zorgen dus voor hoge isolatiewaarden en een solide constructie. Ons luxe chalet is verder zeer onderhoudsarm. En omdat het absoluut wintervast is, kunt u het hele jaar door genieten op de door u uitgekozen plek.

Luxe chalet op mooie plek

Hoeré Recreatie is bekend met mooie plekken in heel Nederland, dus we helpen u graag met uitzoeken. Zit u met het transport in uw maag? Niet alleen nemen we het transport van uw luxe chalet voor onze rekening, we plaatsen en stellen het chalet en sluiten alles aan. Is het nodig dat er gegraven moet worden of wilt u alles netjes wegwerken met een onderafzetting? Hoeré Recreatie verzorgt alles van a tot z. U ontvangt van ons uitgebreide service en garantie.

Luxe chalet maatwerk

Hoeré Recreatie heeft een aantal direct leverbare modellen op voorraad, maar uw luxe chalet wilt u hoogstwaarschijnlijk aanpassen aan uw wensen. Natuurlijk is dat mogelijk. Wij stemmen graag samen met u de ruimte, inrichting en de prijs af. Daarbij is alles bespreekbaar. Bent u bang dat u zich een luxe chalet niet kunt veroorloven? Hoeré Recreatie heeft een mooi betaalplan opgesteld, samen met een financieel adviseur. Met het betaalplan wordt het chalet voorgefinancierd. Het plan kent goede voorwaarden en biedt veel voordelen. We vertellen u er graag meer over! Mocht u beschikken over een chalet en wilt u upgraden naar een luxe chalet? Wij bieden altijd fatsoenlijke inruilprijzen.

Het is ook mogelijk om een luxe chalet in te zetten als mantelzorgwoning. Door een chalet te plaatsen bij uw huis, kunt u iemand die zorg nodig heeft, alles bieden. Ziet u een heel nieuw chalet niet zitten, dan kunt u ook een kijkje nemen in ons aanbod. Vaak hebben wij nette, gebruikte mantelzorgwoningen gereedstaan. Natuurlijk komen we de mantelzorgwoning bij u plaatsen.