Luxe chalet

Luxe chalets nodig?

Luxe chalet: chaletbouw of gebruikt

luxe chaletBent u zoekende naar een luxe chalet? Wilt u graag eigenaar worden van een luxe chalet, zodat u het hele jaar kunt genieten in plaats van alleen tijdens de vakantie? Bij Hoeré Recreatie weten we precies wat u bedoelt! Wij hebben sinds 1981 ervaring met het bouwen van luxe chalets. Onze chalets worden vaak betiteld als robuust, met een luxe uitstraling. Dat is eigenlijk geen verrassing, want ons luxe chalet wordt helemaal op maat gebouwd, volledig naar uw voorkeuren! Alle opties zijn mogelijk en aan al uw wensen wordt voldaan. Zo kunt u zorgeloos genieten van een luxe chalet, volledig ingericht naar uw smaak, met de juiste ruimte en natuurlijk passend binnen uw budget. Naast onze luxe chalets die op maat gebouwd worden, biedt Hoeré ook kant-en-klare modellen aan, die direct verkocht kunnen worden. Zo geniet u nog sneller! Wat staat als een paal boven water is dat welk luxe chalet u ook kiest, het is altijd van topkwaliteit! 

Hoeré Recreatie: meer dan alleen luxe chalet

We gaan bij Hoeré Recreatie graag een stapje verder om onze klanten volledig te ontzorgen. Omdat wij bekend zijn op recreatiegebied, kunnen wij u bijvoorbeeld goed adviseren over een staanplaats voor uw luxe chalet. Daarnaast kunnen wij ook het transport van uw luxe chalet op ons nemen, en zorgen we voor de plaatsing, het stellen en de aansluitingen op de locatie. Zijn er graafwerkzaamheden nodig en wilt u graag een onderafzetting voor het luxe chalet? Ook dat maakt Hoeré Recreatie in orde. Mocht uw voorkeur uitgaan naar een occasion in plaats van een geheel nieuw luxe chalet, dan bent u bij ons ook aan het goede adres. Ons aanbod van nette occasions is ruim. Wilt u een chalet of vakantiewoning inruilen? Bij Hoeré Recreatie ontvangt u een fatsoenlijke inruilprijs.

Luxe chalet voldoet aan regelgeving

Net als uw huis moet ook een vakantiewoning aan bepaalde regelgeving voldoen. Daarom heeft Hoeré Recreatie in de loop der jaren een uniek concept ontwikkeld, dat bijzonder is op de recreatiemarkt. Naast een solide en degelijke constructie als basis focussen we namelijk op energiezuinigheid, wat vanuit de overheid als belangrijk punt wordt gezien. Hoeré's luxe chalet voldoet dan ook aan hoge isolatiewaarden. De materialen die wij voor uw luxe chalet gebruiken zijn dezelfde als die voor reguliere huizen gebruikt worden. Zonder te bezuinigen op kwaliteit wordt het luxe chalet naar de hoogste en toekomstige eisen gebouwd. Daarbij ontvangt u van ons altijd een uitgebreide service en garantie.