Chalet bouwen

Maatwerk chalet bouwen

Chalet bouwen met Hoeré Recreatie

chalet op maatHeeft u de voordelen van een chalet ontdekt? Wilt u graag recreëren in uw eigen vakantiewoning op maat? Hoeré Recreatie kan een chalet bouwen die helemaal aan uw wensen voldoet. Er zijn veel chaletbouwers in Nederland. Hoeré Recreatie onderscheidt zich met een uniek concept. Wij hebben een eigen productlijn ontwikkeld van topkwaliteit! Met onze Sunhouse chalets sorteren wij voor op de toekomstige regelgeving. De normen voor duurzaam en energiezuinig bouwen worden steeds strenger. Een chalet van Hoeré Recreatie voldoet aan de hoogste eisen. Onze chalets hebben een ijzersterke constructie en zijn goed geïsoleerd. De komende jaren kunt u zorgeloos genieten van een comfortabel chalet dat weinig energie verbruikt. Wij hebben met chalet bouwen jarenlange ervaring. Al sinds 1981 zijn wij actief in de recreatiebranche. Heeft u speciale wensen? Elke optie is bespreekbaar en bijna altijd uitvoerbaar. Wij maken uw chalet volledig op maat en naar wens. Wilt u snel kunnen genieten van uw chalet? Wij hebben een ruim assortiment direct leverbare modellen. Ons aanbod bestaat uit nieuwe en gebruikte chalets en stacaravans in alle soorten, maten en merken. Ons gehele assortiment staat online. Door de duidelijke foto's en gedetailleerde omschrijving krijgt u een helder beeld van elk chalet. Zit er niets voor u bij? Wij horen graag van u wat voor chalet u precies zoekt. Wij nemen alle tijd om samen met u een passend chalet te zoeken. Bent uzelf eigenaar van een sta- of tourcaravan? Inruilen is bij ons geen enkel probleem. U zult verrast zijn als u hoort wat uw bezit ons waard is. Wij bieden fatsoenlijke inruilprijzen.

Chalet bouwen voor mantelzorg

Misschien wilt u een chalet kopen om als mantelzorgwoning te gebruiken. Hiervoor zijn onze chalets in hoge mate geschikt. Wij vinden dat zorgbehoevende mensen de zorg moeten krijgen die zij verdienen. Een mantelzorgwoning is een perfecte oplossing voor mantelzorg op eigen terrein. Is de mantelzorgwoning voor uzelf of voor uw ouders? Het is een uitkomst als u zorg kunt geven of krijgen van familie die letterlijk dichtbij u staan. Wij hebben jarenlange ervaring met het produceren van mantelzorgchalets. Wij helpen u graag om een mantelzorgchalet samen te stellen die aan de zorgbehoeften voldoet. Een chalet bouwen voor mantelzorg kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Gelukkig is er sinds 2014 geen vergunning meer nodig om een mantelzorgwoning te plaatsen op eigen terrein. Heeft u de ruimte? Dan zorgen wij voor de rest. Hoeré Recreatie zorgt voor een geschikte zorgomgeving in elk formaat. Is er haast bij? Wij bieden ook regelmatig nette, gebruikte mantelzorgchalets aan. Informeer naar de mogelijkheden. Een chalet kan ook ingezet worden als tijdelijke woning voor jongeren. Door de woningcrisis is het voor jongeren lastig om het ouderlijk huis te verlaten. Een chalet kan uitkomst bieden. In veel gemeenten is het toegestaan dat jongeren tijdelijk wonen in de tuin van hun ouders. Een chalet is voor dit doel perfect. Als het zijn dienst heeft bewezen kunt u het chalet verkopen en weg laten halen.

Chalet bouwen met uitstekende service

Hoeré Recreatie is betrokken bij de klanten. Wij kunnen veel meer voor u doen dan alleen een chalet bouwen. Er komt veel kijken bij het plaatsen van een chalet. Ziet u op tegen alle rompslomp? U kunt ons ook inschakelen voor praktische zaken. Allereerst heeft u een staanplaats nodig? Is dat nog niet gelukt? We gaan samen met u op zoek naar een fantastische plek. Transport en plaatsing kunnen wij ook voor u regelen. Wij zorgen ervoor dat alles veilig en netjes verloopt. Als er graafwerkzaamheden nodig zijn voeren wij die ook uit. Daarna volgen stellen, plaatsen en aansluiten. Een onderafzetting zorgt voor extra comfort en alles wordt er netjes mee weggewerkt. Ook dat voeren wij met uiterste precisie uit. Hoeré Recreatie neemt u graag alles uit handen. U krijgt op uw chalet een uitgebreide garantie. Schieten uw financiën net tekort om de aankoop van uw chalet te betalen? Wij helpen u graag om uw droom toch werkelijkheid te laten worden. Voor dit soort situaties hebben wij een mooi betaalplan opgesteld met een financieel adviesbureau. Onze voorwaarden zijn zeer gunstig. Aantrekkelijke rentetarieven, lange looptijd en boetevrij aflossen zijn enkele belangrijke voordelen. Voor alle details kunt u contact met ons opnemen. U kunt een vrijblijvende offerte opvragen.

Contact

U kunt ons altijd bellen of mailen als u meer informatie nodig hebt over chalet bouwen. Wij geven u graag meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in Voorthuizen. Houd er wel rekening mee dat wij op zondag niet open zijn. Het is aan te raden om eerst een afspraak te maken. Zo weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. Bezoek ons showterrein en overtuig u van de kwaliteit en vakmanschap van Hoeré Recreatie! De aanschaf van een chalet is een grote investering. Wij begrijpen dat u zich vooraf goed wilt oriënteren. Kies voor de expertise en ervaring van de specialist in chaletbouw: Hoeré Recreatie in Voorthuizen! Wij streven ernaar dat u zorgeloos en comfortabel kunt genieten van uw paleisje. In alle seizoenen van het jaar zult u aangenaam kunnen verblijven in uw chalet van topkwaliteit! Mogen wij u binnenkort begroeten?