Chalet bouwen

Maatwerk chalet bouwen

Chalet bouwen bij Hoeré

chalet op maatWilt u een chalet bouwen? Bent u op op zoek naar een nieuwe chaletwoning die voldoet aan al uw eisen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Hoeré Recreatie in Voorthuizen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en wij denken graag met u mee hoe wij al uw wensen in uw chaletwoning kunnen verwerken. Bij Hoeré Recreatie werken wij met een groot team van experts die graag de handen uit de mouwen steken voor uw project. Naast ons aanbod voor chalet bouwen op maat kunt u ook een kijkje nemen bij onze chalet occasions. Bent u in het bezit van een vakantiewoning en wilt u een nieuwe chalet woning kopen? Wij bieden u fatsoenlijke (inruil)prijzen aan. Bent u benieuwd wat wij voor uw wensen kunnen betekenen? U kunt eens een kijkje nemen op deze website of contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee over een chalet bouwen op maat bij Hoeré Recreatie. 

Chalet bouwen door experts

Voor het Chalet bouwen op maat bent u aan het juiste adres bij de experts van Hoeré Recreatie. Wij bieden u graag onze expertise aan bij het vertalen van uw wensen. Wij maken uw chalet woning volledig op maat en naar uw wensen. Bij ons zijn al uw wensen mogelijk en is iedere optie bespreekbaar. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van chaletbouw weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Wij bezuinigen op geen enkel punt, alle materialen die wij voor onze modellen gebruiken worden ook voor woonhuizen gebruikt. Wij bouwen robuuste chalets met een uiterst luxe uitstraling. Hoeré Recreatie is actief sinds 1981 en vele chaletliefhebbers weten ons tegenwoordig dan ook te vinden. Wij bieden u ook diverse direct leverbare modellen aan en u heeft een ruime keuze uit nette chalet occasions. Klinkt dit u als muziek in de oren? Wij nodigen u graag uit om contact op te nemen. 

Chalet bouwen: ook voor een chalet als mantelzorgwoning

Sinds 2014 is er voor het plaatsen van een mantelzorgwoning geen vergunning meer nodig. Dit maakt het tegenwoordig een stuk makkelijker om een mantelzorgwoning te plaatsen zodat zorgbehoevende mensen de zorg kunnen krijgen die zij nodig hebben. De modellen van onze eigen lijn zijn uitermate geschikt voor mantelzorg maar wij hebben ook regelmatig nette gebruikte mantelzorgwoningen in ons aanbod. Wij vertellen u graag meer over chalet bouwen op maat.