Chalet bouwen

Maatwerk chalet bouwen

Chalet bouwen bij Hoeré

chalet op maatHoudt u van recreëren en heeft u plannen om een chalet te kopen? Hoeré Recreatie in Voorthuizen is hét adres voor nieuwe en gebruikte chalets en stacaravans. Wij bieden u ook de mogelijkheid voor een nieuw chalet bouwen. Wij zijn ervaren chaletbouwers die al sinds 1981 actief zijn in deze branche. Wat voor soort chalet u ook zoekt, wij bieden chalets aan in alle soorten en maten en kunnen naar wens uw chalet bouwen. Dit doen wij volledig op maat waarbij werkelijk alles wensen door ons uitgevoerd kunnen worden. Als wij uw chalet bouwen dan bezuinigen wij niet op kwaliteit. Alle materialen die wij voor onze chalets gebruiken zijn van de beste kwaliteit en worden ook voor woonhuizen gebruikt. Aan u de keuze of wij uw chalet bouwen of dat u een passend chalet kiest uit ons grote aanbod. Wij zijn trots op onze eigen productlijn 'Sunhouse' dat wij zelf ontwikkeld hebben. Deze chalets zijn gericht op de toekomst omdat ze duurzaam en energiezuinig zijn. Dit is uniek in de recreatiemarkt. Onze 'Sunhouse' chalets hebben een hoge isolatiewaarde en een solide, stevige constructie zodat u jarenlang probleemloos en comfortabel kunt genieten.

Chalet bouwen op maat

Misschien wilt u een chalet kopen om te fungeren als mantelzorgwoning. Ook dat is mogelijk bij Hoeré Recreatie. De vergrijzing neemt toe en de vraag naar mantelzorgwoningen groeit. Wij spelen daar graag op in omdat wij vinden dat zorgbehoevende mensen de zorg moeten krijgen die zij verdienen. Als dat mogelijk is dicht bij hun dierbaren dan zetten wij ons daar graag voor in. Sinds 2014 is er voor het plaatsen van een mantelzorgwoning geen vergunning meer nodig zodat het tegenwoordig vrij eenvoudig is om een mantelzorgwoning te plaatsen. Omdat wij jarenlange ervaring hebben met het produceren van mantelzorgchalets kunnen wij u professioneel adviseren over een geschikte mantelzorgwoning.

Chalet bouwen: van vakantiewoning tot mantelzorgwoning

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden van een chalet bouwen? U kunt altijd contact met ons opnemen en u bent welkom op ons showterrein van 5000 m2 in Voorthuizen. Wij nemen alle tijd om een chalet te zoeken of samen te stellen dat qua prijs, ruimte en prijs het beste bij u past. Bent u misschien al in het bezit van een chalet of stacaravan? Wij zijn altijd op zoek naar gebruikte chalets en stacaravans en wij bieden fatsoenlijke (inruil)prijzen. Bij Hoeré Recreatie kunt u rekenen op topkwaliteit en daarnaast bieden wij ook een uitgebreide service en garantie.