Chalet bouwen

Maatwerk chalet bouwen

Chalet bouwen bij Hoeré

chalet op maatBent u op zoek naar een bedrijf dat voor u chalet bouwen kan realiseren? Bent u op zoek naar een bedrijf dat met u meedenkt en waar u inspiratie op kunt doen door de aangeboden chalet occasions te bezichtigen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Hoeré Recreatie in Voorthuizen. Door onze jarenlange ervaring met het op maat bouwen van diverse chalet woningen bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar een chalet occasion? Bij Hoeré Recreatie staan wij graag voor u klaar. Tegenwoordig kunt u ook een chalet bouwen om als mantelzorgwoning te gebruiken. Sinds 2014 is er voor het plaatsen van een mantelzorgwoning geen vergunning meer nodig. Dit maakt het tegenwoordig een stuk makkelijker om een mantelzorgwoning te plaatsen zodat zorgbehoevende mensen de zorg kunnen krijgen die zij nodig hebben. De modellen van onze eigen lijn zijn uitermate geschikt als mantelzorgwoning maar wij hebben ook regelmatig nette gebruikte mantelzorgwoningen in ons aanbod. 

Chalet bouwen met experts

Bij Hoeré Recreatie vindt u chaletbouw op maat. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd met het samenstellen van diverse chalet woningen. Onze experts bespreken graag met u uw wensen en vertalen uw wensen in een prachtig op maat gemaakt ontwerp. U kunt uw chalet bouwen volledig op maat en naar uw eigen wensen samenstellen. Alle wensen zijn bij ons uitvoerbaar. Hoeré Recreatie is al sinds 1981 actief en heeft dus jarenlange ervaring op het gebied van chaletbouw. Naast het aanbod van op maat gemaakte chalet modellen kunt u bij ons ook terecht voor directe leverbare modellen. Op onze website vindt u een groot aanbod van nette chalet occasions die u vrijwel direct kunt meenemen. Bent u in het bezit van een caravan of chalet? Wij bieden fatsoenlijke (inruil)prijzen aan. Kom langs en bespreek met één van onze medewerkers vrijblijvend uw wensen. Een chalet bouwen of samenstellen doet u samen met de experts van Hoeré Recreatie. Onder het genot van een kopje koffie bespreken wij graag uw wensen. 

Chalet bouwen: volledig maatwerk bij Hoeré Recreatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een chalet te bouwen die aan al uw wensen voldoet? Iedere optie is bij ons bespreekbaar! Wij bezuinigen op geen enkel punt, alle materialen die wij voor onze modellen gebruiken worden ook voor woonhuizen gebruikt. Hoeré Recreatie bouwt robuuste chalets met een uiterst luxe uitstraling.