Chalet bouwen

Maatwerk chalet bouwen

Chalet bouwen bij Hoeré

chalet op maatWilt u meer weten over een chalet bouwen? Bent u op zoek naar een bedrijf dat met u mee denkt over een chalet bouwen en uw wensen kan vertalen naar een passend ontwerp? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Hoeré Recreatie. Hoeré Recreatie is gevestigd in Voorthuizen en biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan in het op maat maken van chaletwoningen. Wij beschikken over een ruim aanbod in tweedehands chaletwoningen, maar u bent bij ons ook aan het juiste adres voor het uithanden geven van een chalet bouwen. Ons team van specialisten slaat graag de handen ineen om een chaletwoning op maat voor u maken. Wij bouwen namelijk robuuste chalets met een uiterst luxe uitstraling. Iedere optie is bij ons bespreekbaar en wij bezuinigen op geen enkel punt. Alle materialen die wij voor onze modellen gebruiken worden namelijk ook voor woonhuizen gebruikt. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door onze afgeronde projecten en neem direct een kijkje bij onze Sunhouse lijn. 

Chalet bouwen door experts

Wij begrijpen dat u niet iedere dag een chalet laat bouwen. Ons team staat graag voor u klaar om u te voorzien van professioneel advies en wij leiden u graag rond op ons wagenpark. Bij ons kunt u terecht voor nieuwe en gebruikte chalets en stacaravans in alle soorten en maten. Hierdoor kunt u inspiratie opdoen en kunt u direct uw vragen aan ons stellen. Onze medewerkers lopen graag met u mee en vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden binnen uw budget. Een chalet van Hoeré Recreatie voldoet aan de hoogste eisen, waardoor u jarenlang kunt genieten van aankoop. Hoeré Recreatie vertelt u ook graag meer over de voordelen van onze eigen huislijn. Sunhouse. Sunhouse chalets worden gebouwd naar een zelfontwikkeld concept. Sunhouse staat voor onderhoudsarme en wintervaste chalets van het allerhoogste kwaliteitsniveau. Wij gebruiken materialen die wij voor woonhuizen gebruiken. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit en zult u in ieder jaargetijde kunnen genieten van uw aankoop. 

Chalet bouwen als mantelzorgwoning

Het is ook mogelijk om een chalet bouwen voor het inzetten van een mantelzorgwoning. Sinds 2014 is er voor het plaatsen van een mantelzorgwoning geen vergunning meer nodig. Dit maakt het tegenwoordig een stuk makkelijker om een mantelzorgwoning te plaatsen. De Sunhouse lijn van Hoeré Recreatie leent zich hier prima voor.