Chalet bouwen

Maatwerk chalet bouwen

Chalet bouwen bij Hoeré

chalet op maatHeeft u plannen om te gaan recreëren in uw eigen chalet? Of bent u aan een nieuw chalet toe? Laat uw chalet bouwen door Hoeré Recreatie! Wij zijn een ervaren chaletbouwer die heel graag uw droom werkelijkheid laat worden. Hoeré Recreatie staat voor zorgeloos en comfortabel genieten in een luxe chalet. Heeft u speciale wensen? Bij ons is elke optie bespreekbaar. Uw chalet bouwen wij volledig op maat en volgens uw wensen. Wij hebben een ruim aanbod nieuwe en gebruikte chalets en stacaravan. Maar wij maken ook chalets compleet op maat. Neem eens een kijkje bij ons aanbod. Misschien zit er een chalet tussen dat perfect bij uw situatie past. Dan is een chalet bouwen niet eens nodig. Wij zijn trots op onze eigen productlijn Sunhouse. Dit is een uniek concept dat wij zelf ontwikkeld hebben. Hiermee hebben wij ingespeeld op de toekomstige regelgeving. De chalets hebben een hoge isolatiewaarde en zijn energiezuinig. Met een stevige constructie gaan ze jarenlang mee en zijn ze duurzaam. U kunt het jaar rond recreëren in onze chalets omdat ze wintervast zijn. Daarnaast zijn ze ook onderhoudsarm. U kunt onze Sunhouse chalets online bekijken met een virtuele toer. Op deze website vindt u ons complete aanbod.

Chalet bouwen voor mantelzorg

Een chalet bouwen kan ook nodig zijn om mantelzorg te kunnen verlenen. Veel mensen maken gebruik van een chalet op eigen terrein om mantelzorg te kunnen verlenen aan een familielid. Dit is een stuk eenvoudiger geworden omdat er sinds 2014 geen vergunning meer nodig is om een mantelzorgwoning op eigen terrein te plaatsen. Op deze manier krijgen zorgbehoevende mensen in hun vertrouwde omgeving de zorg die zij nodig hebben. Wij hebben al vele mantelzorgwoningen geplaatst en denken graag mee over de juiste samenstelling van de mantelzorgwoning.

Meer weten over chalet bouwen?

Als u meer wilt weten over onze werkwijze en mogelijkheden dan horen wij dat graag van u. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. U bent ook welkom in Voorthuizen. Hier is ons showterrein van 5000 m2 waar u onze chalets en stacaravans in echt echt kunt bekijken. Wij nemen alle tijd voor u! Bent u in het bezit van een chalet of stacaravan? U kunt deze bij ons inruilen. Wij bieden fatsoenlijke inruilprijzen. Bij ons kunt u rekenen op een uitstekende service en garantie. Kies voor een betrouwbare en ervaren chaletbouwer. Kies voor het vakmanschap van Hoeré Recreatie.