Chalet laten bouwen

Chalet laten bouwen bij Hoeré Recreatie

chalet laten bouwenU wilt een betaalbaar chalet laten bouwen van topkwaliteit? Dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Hoeré Recreatie is al sinds 1981 actief in de chaletbouw zodat wij deskundig en ervaren zijn. Wij bouwen uw chalet volledig op maat en naar wens en het voldoet aan de hoogste eisen. Wij bezuinigen niet op kwaliteit zodat u een kwalitatief hoogwaardig chalet koopt en daarbij kunt rekenen op uitgebreide service en garantie. Echt, wij kunnen tegemoet komen aan al uw wensen. Al heel wat klanten hebben wij mogen helpen om hun droom te verwezenlijken. Wij hebben een eigen productlijn: 'Sunhouse'. Deze chalets zijn onderhoudsarm en wintervast. Ook zijn ze robuust en hebben een uiterst luxe uitstraling. Een chalet laten bouwen bij Hoeré Recreatie betekent dat u met een betrouwbare chaletbouwer in zee gaat die graag wil dat u zorgeloos en comfortabel kunt genieten van uw tweede huis. Wij bouwen met een door onszelf ontwikkeld concept dat uniek is in de recreatiemarkt. Wij richten ons op de toekomst waarbij duurzaamheid en het zuinig omgaan met energie steeds belangrijker worden. Daarom hebben onze chalets een hoge isolatiewaarde en een solide constructie die jarenlang meegaat.

Chalet laten bouwen voor mantelzorg

Chalet laten bouwen is er niet alleen om te recreëren maar een chalet is ook uitstekend geschikt als mantelzorgwoning. De materialen die wij voor onze modellen gebruiken worden ook voor woonhuizen gebruikt. Het aantal ouderen neemt toe en de vraag naar mantelzorgwoningen groeit. Een chalet als mantelzorgwoning mag zonder vergunning op eigen terrein geplaatst worden. Het is een ideale oplossing als uzelf of een familielid mantelzorg nodig heeft. De privacy wordt behouden en het bespaart veel reistijd. Wij kunnen u deskundig advies geven hoe de mantelzorgwoning het beste samengesteld kan worden. Elke optie is bespreekbaar bij het chalet laten bouwen bij Hoeré Recreatie!

Chalet laten bouwen ook te bezichtigen

Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden kunt u een kijkje nemen bij ons aanbod op deze website. Wij bieden direct leverbare modellen en wij hebben ook een groot aanbod aan nette occasions. Wist u dat inruil ook mogelijk is? Wij bieden fatsoenlijke (inruil)prijzen. Wij nodigen u uit een kijkje te komen nemen op ons showterrein van 5000 m2 in Voorthuizen. U kunt dan met eigen ogen zien dat de kwaliteit, innovatie en het vakmanschap groot is. Wij nemen alle tijd voor u om samen een chalet laten bouwen samen te stellen dat qua inrichting, ruimte en prijs het beste bij u past zodat u optimaal kunt genieten van uw paleisje.