Chalet laten bouwen

Chalet laten bouwen bij Hoeré Recreatie

chalet laten bouwenIs het uw droom om te recreëren in uw eigen chalet? Zoekt u een chalet dat helemaal aan uw wensen voldoet? Een chalet laten bouwen is dan de beste optie. Hoeré Recreatie is de specialist in chaletbouw. Al sinds 1981 zijn wij actief in de recreatiebranche. Al vele klanten hebben de weg naar ons gevonden voor een chalet op maat. Wij bouwen uw chalet volledig naar wens. Heeft u speciale wensen? Alle opties zijn bespreekbaar en alles is uitvoerbaar! Hoeré Recreatie heeft zelf een uniek concept ontwikkeld. Dit concept is toekomstgericht met de hoge isolatiewaarden en solide constructie. Van de materialen die wij gebruiken worden ook woonhuizen gebouwd. Al onze chalets zijn van topkwaliteit! U zult zorgeloos en comfortabel kunnen genieten van uw paleisje! En dat jarenlang! De eisen voor duurzaam en energiezuinig bouwen worden steeds strenger. Met een chalet van Hoeré Recreatie bent u hierop voorbereid. Sunhouse is onze eigen productlijn. Een Sunhouse chalet is wintervast en onderhoudsarm. In alle seizoenen kunt u comfortabel recreëren in uw chalet. De robuuste chalets met hun luxe uitstraling zijn een lust voor het oog. Een chalet laten bouwen door Hoeré Recreatie is een uitstekende keuze!

Chalet laten bouwen voor mantelzorg

Onze chalets zijn niet alleen geschikt om te recreëren, maar kunnen ook worden gebruikt als mantelzorgwoning. Als uzelf of een familielid mantelzorg nodig heeft, biedt een chalet uitkomst. Wij hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van mantelzorgwoningen. Wij kunnen u professioneel adviseren bij het samenstellen van een mantelzorgwoning die bij uw situatie past. Er is tegenwoordig geen vergunning meer nodig voor een mantelzorgwoning op eigen terrein. Hoe fijn is het als mensen die zorg nodig hebben die kunnen krijgen van vertrouwde mensen die dichtbij wonen. Om een chalet te laten bouwen als mantelzorgwoning is Hoeré Recreatie hét adres! Regelmatig hebben wij nette, gebruikte (mantelzorg)chalets in de aanbieding. Kijk bij onze direct leverbare modellen nieuwe en gebruikte chalets en stacaravans. Bezoek ons grote showterrein (5000 m2) in Voorthuizen!

Chalet laten bouwen en meer

U kunt bij ons terecht voor veel meer dan enkel een chalet laten bouwen. Heeft u nog geen staanplaats? Wij helpen u graag bij uw zoektocht. Ziet u er tegenop om zaken te regelen als transport, plaatsing en aansluitingen? Ook daarvoor kunt u een beroep op ons doen. Wij nemen deze zaken graag van u over. Schieten uw financiën net tekort om uw droomchalet aan te schaffen? Met ons mooie betaalplan kunt u uw droom toch verwezenlijken. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen.