Chalet laten bouwen

Chalet laten bouwen bij Hoeré Recreatie

chalet laten bouwenWilt u een chalet laten bouwen maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Weet u precies welke wensen u heeft, maar moet dat vertaald worden naar een prachtig ontwerp? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Hoeré Recreatie. Hoeré Recreatie is gevestigd in Voorthuizen en biedt u een ruim aanbod aan in verschillende soorten chalet woningen. Een chalet woning kan gebruikt worden als vakantiewoning, maar ook als het inzetten van een mantelzorg woning. Al sinds 1981 bent u bij ons aan het juiste adres voor het kopen van een chalet of een stacaravan. Ons team heeft vandaag de dag jarenlange ervaring op het gebied van chaletbouw en wij slaan dan ook graag onze handen ineen voor uw wensen. Een chalet laten bouwen doet u niet zo maar en wij begrijpen dat u daar een weloverwogen besluit over wilt nemen. Ons team van specialisten staat graag voor u klaar om u meer te vertellen over de mogelijkheden voor het realiseren van uw wensen. Een chalet laten bouwen doet u in samenwerking met de experts van Hoeré Recreatie. 

Chalet laten bouwen door experts

Hoeré Recreatie beschikt over een ruim aanbod in nieuwe en gebruikte chalets en stacaravans. Wij hebben chalet woningen in verschillende prijsklassen. Het kan zo zijn dat uw gewenste chalet er toch niet bij zit. Dan is het tijd om een gesprek met ons aan te gaan. Wij bespreken graag met u uw wensen voor het realiseren van uw droom chalet. We nemen alle tijd om samen met u een chalet te kiezen die qua inrichting, ruimte en prijs het beste bij u past. Hoeré Recreatie bouwt voor u een paleisje. Wij bezuinigen op geen enkel punt. Alle materialen die wij voor onze modellen gebruiken worden ook voor woonhuizen gebruikt, waardoor u verzekerd bent van goede kwaliteit. Hoeré Recreatie bouwt met een zelf ontwikkeld concept. Dit concept is uniek in de recreatiemarkt. Dit concept heet Sunhouse. Sunhouse is onze eigen productlijn. Sunhouse staat voor onderhoudsarme en wintervaste chalets van het allerhoogste kwaliteitsniveau! Elke optie is bij ons bespreekbaar. Alle chalets worden volledig naar uw wens gebouwd.

Meer weten over chalet laten bouwen?

Wilt u meer weten over een chalet laten bouwen in combinatie met uw wensen? U kunt direct contact met ons opnemen. Naast de productie van uw chalet of stacaravan kunnen wij tevens andere zaken uit handen nemen. Denk hierbij aan het transport, plaatsen, stellen en aansluiten van uw chalet maar ook aan bijvoorbeeld graafwerkzaamheden of een onderafzetting.