Chalet laten bouwen

Chalet laten bouwen bij Hoeré Recreatie

chalet laten bouwenBent u van plan een chalet te laten bouwen? Zoekt u een solide bedrijf om een chalet te laten bouwen? U bent hier op de juiste plek, want bij Hoeré Recreatie kan men sinds 1981 al een chalet laten bouwen! We zetten onze ervaring en expertise graag in, zodat u het perfecte chalet door ons kunt laten bouwen. Wanneer u Hoeré Recreatie een chalet wilt laten bouwen, dan zult u merken dat maatwerk bij ons ook echt maatwerk is. Alle opties zijn mogelijk en aan al uw wensen kan worden voldaan. Door ons uw chalet te laten bouwen krijgt u een robuust chalet met een luxe uitstraling, dat helemaal voldoet aan uw eisen op het gebied van ruimte, inrichting en volledig past binnen uw budget. We nemen de tijd om uw voorkeuren in kaart te brengen en bouwen dan een chalet van topkwaliteit. Overigens beschikken wij ook over vele kant-en-klaar modellen in verschillende soorten en maten, die direct leverbaar zijn. 

Chalet laten bouwen en ontzorgen

Hoeré Recreatie staat erom bekend dat wanneer men een chalet wil laten bouwen, we graag een niveau hoger gaan als het gaat om ontzorgen. Omdat we bekend zijn op het gebied van recreatieplaatsen en hun voors en tegens kennen, kunnen we u goed adviseren over een staanplaats. We helpen u graag een staanplaats te verkrijgen. Daarnaast kunnen we ook voor het transport van uw vakantiewoning zorgen en het naar de door u gekozen locatie vervoeren. Ter plekke kunnen we eventuele graafwerkzaamheden op ons nemen, plaatsen en stellen we het chalet en regelen we ook de aansluiting. Wilt u een onderafzetting langs het chalet? Ook dat is mogelijk en wordt door ons keurig verzorgd. 

Chalet laten bouwen volgens richtlijnen

Doordat wij al zo lang werkzaam zijn in dit vakgebied, weten we wat er aan regelgeving komt kijken als u een chalet wilt laten bouwen. We hebben daarom een uniek concept ontwikkeld, zodat u voorbereid bent op die regelgeving. Een speerpunt daarin is namelijk energiezuinigheid. Naast een solide en degelijke constructie, waarvoor wij materialen gebruiken die ook voor de reguliere woningbouw gebruikt worden, focussen we op hoge isolatiewaarden. Zonder te bezuinigen op kwaliteit wordt de stacaravan naar de hoogste eisen gebouwd. Uw kwalitatief hoogwaardig chalet krijgt van ons altijd uitgebreide service en garantie! U kunt zo zorgeloos genieten van uw recreatiewoning. Heeft u al een stacaravan of chalet en wilt u die inruilen? Bij Hoeré Recreatie ontvangt u fatsoenlijke inruilprijzen. Koopt u liever een occasion dan een nieuw chalet te laten bouwen? U treft bij ons een ruim aanbod van nette chalets.