Chalet laten bouwen

Chalet laten bouwen bij Hoeré Recreatie

chalet laten bouwenWordt het tijd voor een chalet die helemaal naar uw zin is? Wilt u een chalet laten bouwen door een bedrijf dat veel verstand heeft van chalets? Bij Hoeré Recreatie in Voorthuizen bent u aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van chaletbouw en zijn al actief sinds 1981. Uw chalet laten bouwen door Hoeré Recreatie is een keus waar u geen spijt van krijgt. Wij kunnen uw chalet volledig op maat en naar wens maken. U kunt zelf uw droomchalet samenstellen en elke optie is bespreekbaar. U zult merken dat al uw wensen door ons ingewilligd kunnen worden. Onze eigen productlijn heet Sunhouse. Dit zijn robuuste chalets met een uiterst luxe uitstraling. Deze chalets zijn onderhoudsarm, wintervast en van het allerhoogste kwaliteitsniveau. Wij hebben op geen enkel gebied bezuinigd; alle materialen die wij voor onze modellen gebruiken, worden ook voor woonhuizen gebruikt. Op deze website kunt u enkele basismodellen zien maar compleet maatwerk behoort ook tot de mogelijkheid. Ons prachtige, unieke eigen concept is al gericht op de toekomst. Er moet steeds meer energiezuinig gebouwd worden en door de goede constructie en de hoge isolatiewaarden zult u veel minder energie verbruiken.

Chalet laten bouwen of kiezen uit ons aanbod

Wilt u een chalet laten bouwen? Misschien wilt u ook eens een kijkje nemen bij onze direct leverbare modellen. Het kan zijn dat er een chalet is dat helemaal aan uw verwachtingen voldoet. Het voordeel ten opzichte van een chalet laten bouwen is dat u niet lang hoeft te wachten omdat wij deze snel kunnen leveren. Ook hebben wij een groot aanbod van nette chalet occasions. U kunt eerst rondkijken op deze website maar u bent ook hartelijk welkom in Voorthuizen waar u de chalets in het echt kunt zien en een betere indruk krijgt van de kwaliteit, innovatie en vakmanschap. 

Chalet laten bouwen als mantelzorgwoning

Het kan zijn dat u een chalet laten bouwen wil om als mantelzorgwoning te gebruiken. Ook hiermee hebben wij jarenlange ervaring. Wij kunnen u deskundig advies geven bij het samenstellen van een mantelzorgwoning die bij uw situatie past. Onze eigen modellen zijn uitermate geschikt als mantelzorgwoning, maar wij bieden ook regelmatig nette, gebruikte mantelzorgwoningen aan. Wij juichen plaatsing van mantelzorgwoningen van harte toe. Op deze manier krijgen zorgbehoevende de zorg die zij verdienen. Gelukkig is er sinds 2014 geen vergunning meer nodig om een mantelzorgwoning te plaatsen. U kunt bij Hoeré Recreatie rekenen op een goede service en garantie. Zien wij u binnenkort in Voorthuizen?