Mantelzorgwoning bouwen

Mantelzorgwoning op maat bouwen

Mantelzorgwoning bouwen, een chalet als mantelzorgwoning!

mantelzorgwoning bouwenKijkt u naar mogelijkheden om een mantelzorgwoning te bouwen? Heeft de behoefte om een mantelzorgwoning te bouwen? Bij Hoeré Recreatie bent u aan het juiste adres! Het maakt geen verschil welke ruimte u beschikbaar heeft om een mantelzorgwoning te bouwen: wij hebben ervaring om met ruimtes van 40 vierkante meter te werken en met 100 vierkante meter. Het team van Hoeré Recreatie ontzorgt u volledig door geschikte zorgomstandigheden te realiseren in ieder formaat. Het is goed om te weten dat er sinds 1 november 2014 geen vergunning meer is vereist om een mantelzorgwoning te bouwen. U heeft dus niet meer met allerlei regelgeving vanuit de lokale overheid te maken en kunt gemakkelijk een mantelzorgwoning bouwen om tegemoet te komen aan iemand die zorgbehoevend is. Dichtbij huis krijgen zorgbehoevende mensen de zorg die zij nodig hebben en die zij verdienen. Het maakt het leven een stukje eenvoudiger op die manier! Hoeré Recreatie heeft inmiddels jarenlange ervaring met het bouwen van mantelzorgwoningen. Daardoor kunnen wij u van eerlijk en degelijk advies voorzien hoe u de woning het beste kunt samenstellen, helemaal gebaseerd op uw situatie. Wij beschikken over een eigen lijn met standaard modellen, maar wij hebben ook regelmatig nette gebruikte mantelzorgwoningen in ons aanbod. 

Mantelzorgwoning bouwen door Hoeré Recreatie

Hoeré Recreatie is al sinds 1981 werkzaam op het gebied van chalets en mantelzorgwoning bouwen, waarmee u zorgeloos en comfortabel kunt genieten. Al onze chalets worden op maat en volledig naar uw wens gebouwd naar een door onszelf ontwikkeld uniek concept. De chalets zijn van topkwaliteit. De nadruk ligt, heel belangrijk in deze tijd, op het energiezuinig bouwen, waarbij we dus letten op hoge isolatiewaarden en een goede constructie. Zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit wordt aan de hoogste eisen voldaan. Ter vergelijking: alle materialen die wij gebruiken worden ook gebruikt in de reguliere woningbouw, er wordt hierop niet bezuinigd. U weet hierdoor zeker dat u een kwalitatief hoogwaardig chalet koopt. Niet voor niets ontvangt u van Hoeré Recreatie een uitgebreide service en garantie. Het is dan ook een kleine stap voor ons geweest om naast chalets ook de mantelzorgwoning te gaan bouwen, zodat u optimaal zorg kunt ontvangen of verlenen.

Mantelzorgwoning bouwen naar hoogste eisen

Ook de mantelzorgwoning voldoet aan de hoogste eisen, de beste kwaliteit en wordt op maat gemaakt. Hoeré kan u verder ontzorgen door het transport, plaatsen, stellen en aansluiten van uw mantelzorgwoning op zich te nemen. Ook graafwerkzaamheden of een onderafzetting kunnen door ons verzorgd worden. Bent u geïnteresseerd geraakt om ons uw mantelzorgwoning te laten bouwen? Neem gerust vrijblijvend contact op, zodat u kennis kunt maken met ons vakmanschap!