Mantelzorgwoning bouwen

Mantelzorgwoning op maat bouwen

Mantelzorgwoning bouwen, een chalet als mantelzorgwoning!

mantelzorgwoning bouwenBent u op zoek naar een bedrijf dat voor u een mantelzorgwoning bouwen kan? Hoeré Recreatie uit Voorthuizen is helemaal thuis in de wereld van chaletbouw. Ons aanbod is groot en gevarieerd. Wij bieden direct leverbare modellen, wij maken chalets op maat en bieden ook nette chalet occasions aan; chalets in alle soorten en maten dus. Al onze chalets zijn van topkwaliteit en uitermate geschikt als mantelzorgwoning. Heeft u speciale wensen? Dan kunnen wij voor u een mantelzorgwoning bouwen op maat. Wij bouwen robuuste chalets met een uiterst luxe uitstraling. De materialen die wij gebruiken voor mantelzorgwoning bouwen worden ook voor woonhuizen gebruikt. Met een goede constructie en hoge isolatiewaarden zijn onze chalets comfortabel en energiezuinig. Daarmee anticiperen wij al op de toekomstige regelgeving waarbij de eisen voor energiezuinig bouwen steeds meer zullen worden aangescherpt. Het is tegenwoordig vrij makkelijk om een mantelzorgwoningen te plaatsen. Sinds 2014 is hier geen vergunning meer voor nodig en steeds meer ouderen kiezen ervoor om in een mantelzorgwoning bij hun kinderen te gaan wonen. Dit juichen wij alleen maar toe want zo krijgen zorgbehoevende mensen de zorg die zij nodig hebben.

Comfortabele mantelzorgwoning bouwen

Wilt u een mantelzorgwoning bouwen? Hoeré Recreatie staat voor zorgeloos en comfortabel genieten. Als u ons uw mantelzorgwoning bouwen laat dan weet u zeker dat u hier jarenlang zorgeloos plezier van zult hebben. Wij geven u garantie en een zeer goede service. Vindt u alles wat er komt kijken bij het plaatsen van een mantelzorgwoning lastig? Wij kunnen u ook andere zaken uit handen nemen. Denk hierbij aan het transport, plaatsen, stellen en aansluiten van uw mantelzorgwoning, maar ook aan bijvoorbeeld graafwerkzaamheden of een onderafzetting. Als u bij ons in Voorthuizen komt kijken naar een geschikte mantelzorgwoning dan nemen wij alle tijd voor u om de mantelzorgwoning te kiezen die qua inrichting, ruimte en prijs het beste bij u past. Wij hebben jarenlange ervaring met het bouwen van mantelzorgwoningen en kunnen u deskundig advies geven.

Mantelzorgwoning bouwen met Hoeré Recreatie!

Neem alvast eens een kijkje op deze website zodat u een indruk krijgt van de mooie chalets die wij aanbieden. Onze eigen productlijn Sunhouse staat voor onderhoudsarme en wintervaste chalets. Onze basismodellen zijn geheel naar uw wens samen te stellen maar natuurlijk is compleet maatwerk ook mogelijk. Kies voor een chalet van topkwaliteit waar u verder geen omkijken naar heeft en enkel maar hoeft te genieten. Hoeré Recreatie gaat graag aan de slag om uw mantelzorgwoning te bouwen!