Chalet kopen

Chalet kopen: occasions en nieuwe chalets!

Chalet kopen, van occasions tot chaletbouw!

chalet kopenIs het uw droom om te recreëren in een mooi chalet? Wilt u een chalet kopen bij een betrouwbare chalet bouwer? Bij Hoeré Recreatie kunt u terecht voor nieuwe en gebruikte chalets en stacaravans. Wij zijn al actief sinds1982 en hebben al heel wat klanten mogen helpen om hun droom te realiseren. Wat voor soort chalet u ook zoekt, alle chalets kunnen door ons volledig op maat en naar wens gemaakt worden. Wij zijn ervaren chaletbouwers die geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Wij kunnen uw chalet geheel naar wens bouwen, maar ook bieden wij direct leverbare modellen en nette occasions. Een chalet kopen doet u weloverwogen en wij geven u graag professioneel advies zodat u de juiste keuze kunt maken. Onze eigen productlijn 'Sunhouse' is van het allerhoogste kwaliteitsniveau. Deze chalets zijn onderhoudsarm, wintervast en hebben een luxe uitstraling. Wij bezuinigen niet op kwaliteit en de materialen die wij gebruiken zijn ook geschikt om woonhuizen van te bouwen. 'Sunhouse' is een uniek concept dat wij zelf ontwikkeld hebben en uniek is in de recreatiemarkt. Tegenwoordig staan duurzaamheid en energiezuinigheid hoog in het vaandel en daar dragen wij graag ons steentje aan bij. Onze chalets zijn klaar voor de toekomst met een hoge isolatiewaarde en een stevige, solide constructie. Een chalet kopen waar u zorgeloos jarenlang plezier van zult hebben doet u bij Hoeré Recreatie in Voorthuizen.

Chalet kopen voor mantelzorg

Onze chalets worden in toenemende mate gebruikt als mantelzorgwoning en daar zijn ze ook uitstekend voor geschikt. Sinds er geen vergunning meer nodig is om een mantelzorgwoning te plaatsen (sinds 2014) is het een stuk eenvoudiger om zorgbehoevende mensen de zorg te geven die zij nodig hebben en verdienen. Er zijn verschillende opties: de modellen van onze eigen lijn zijn uitermate geschikt als mantelzorgwoning, wij kunnen een mantelzorgwoning op maat maken, maar wij hebben ook regelmatig nette gebruikte mantelzorgwoningen in ons aanbod.

Chalet kopen van de beste kwaliteit

Wij nodigen u uit om een kijkje te komen nemen in Voorthuizen op ons showterrein van 5000 m2. Hier staan diverse modellen op voorraad die wij direct kunnen leveren. U kunt dan met eigen ogen zien hoe hoog de kwaliteit, innovatie en het vakmanschap is. Bent u in het bezit van een chalet of stacaravan? Inruilen is bij ons geen enkel probleem. Wij bieden fatsoenlijke (inruil)prijzen. Onze service is hoog. Zo kunnen wij u tal van andere zaken uit handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan transport en graafwerkzaamheden. Bij Hoeré recreatie vind u het chalet van uw dromen!