Chalet kopen

Chalet kopen: occasions en nieuwe chalets!

Chalet kopen, van occasions tot chaletbouw!

chalet kopenWilt u een chalet kopen om te recreëren of als mantelzorgwoning? Hoeré Recreatie in Voorhuizen is hét adres voor een chalet van topkwaliteit. Al sinds 1981 zijn wij actief in de chaletbouw. Wij hebben al voor veel mensen een chalet gebouwd die volledig naar wens is. Ook uw chalet kunnen wij volledig op maat en naar wens maken. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij al uw wensen realiseren! Hoeré Recreatie heeft ook een ruim aanbod direct leverbare modellen. Tot ons aanbod behoren zowel nieuwe als gebruikte chalets en stacaravans. Neem een kijkje bij ons aanbod op deze website. De duidelijke foto's en uitgebreide omschrijving geven een goede indruk van het chalet. Ook staat de vraagprijs erbij vermeld. Heeft u zelf een chalet of stacaravan die u in wilt ruilen? Wij bieden fatsoenlijke inruilprijzen! Is er een chalet of stacaravan bij ons aanbod die u wel aanstaat? Neem contact met ons op om deze te komen bezichtigen. Alle chalets van Hoeré Recreatie zijn van topkwaliteit! Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem contact met ons op en vertel ons wat uw wensen zijn. Wij nemen alle tijd om samen met u een chalet of stacaravan te kiezen die qua inrichting, ruimte en prijs het beste bij u past. Wij bouwen met een door onszelf ontwikkeld concept. Dit concept is uniek in de recreatiemarkt. Onze chalets kenmerken zich door een goede constructie en hoge isolatiewaarden.

Chalet kopen als mantelzorgwoning

Hoeré Recreatie staat voor zorgeloos en comfortabel genieten. Daarom zijn al onze chalets van de hoogste kwaliteit. Onze eigen productlijn is Sunhouse. Onze Sunhouse chalets zijn robuust en hebben een luxe uitstraling. De materialen van onze chalets worden ook gebruikt om woonhuizen te bouwen. Onze chalets zijn onderhoudsarm en wintervast. Zowel in de zomer als in de winter kunt u zorgeloos en comfortabel genieten in uw droomchalet. Met onze chalets sorteren wij voor op de toekomst. De regelgeving met betrekking tot duurzaamheid en besparen op energie wordt steeds strenger. Met de goede isolatie en de bonafide constructie zit u de komende jaren goed in uw chalet. U zult vele jaren optimaal genieten in uw paleisje. Wilt u het chalet gebruiken als mantelzorgwoning? Onze chalets zijn daar uitstekend voor geschikt! Met de huidige, soepele regelgeving mag u een chalet op eigen terrein plaatsen. Hoe fijn is het als mensen in hun vertrouwde omgeving, dichtbij hun dierbaren, de juiste zorg kunnen krijgen. Is de mantelzorgwoning voor uw (schoon)ouders of misschien voor uzelf? Wij zorgen voor een geschikte zorgomgeving. Omdat wij al jarenlang chalets voor mantelzorg produceren kunnen wij u deskundig advies geven. Samen met u stellen wij een mantelzorgwoning samen die bij uw specifieke situatie past. Regelmatig bieden wij ook nette, gebruikte mantelzorgwoningen aan. Als u een mantelzorgwoning nodig heeft, komt u daar met Hoeré Recreatie gegarandeerd uit! Als u een chalet kopen wilt als mantelzorgwoning is Hoeré Recreatie het juiste adres!

Service

Hoeré Recreatie is er niet alleen om uw chalet te bouwen. Wij kunnen u ook tal van andere zaken uit handen nemen. Is het vervoer van het chalet een probleem? Wij regelen graag het transport voor u. Ook voor de plaatsing met alles wat daarbij komt kijken kunt u een beroep op ons doen. Graafwerkzaamheden, een onderafzetting plaatsen, het stellen en aansluiten nemen wij graag voor onze rekening. Heeft u nog geen staanplaats. Wij helpen u graag bij het zoeken naar een geschikte plek waar u tot in lengte van jaren kunt genieten. Onze service en garantie zijn uitstekend. Een chalet kopen is geen kleinigheidje. Wij begrijpen het heel goed dat u zich voor de aankoop goed op de hoogte wilt stellen. U bent daarom hartelijk welkom op ons uitgebreide showterrein in Voorthuizen. Op een oppervlakte van wel 5000 m2 staan zeer vele chalets en stacaravans opgesteld. De beste indruk van ons vakmanschap krijgt u door onze chalets in het echt te komen bekijken. Om er zeker van te zijn dat wij alle tijd voor u hebben, kunt u het beste eerst een afspraak maken.

Meer weten?

Op deze website kunt u al veel informatie vinden over ons bedrijf en over onze chalets. Als u meer informatie nodig heeft kunt ons altijd bellen of mailen. Wij helpen u graag om uw perfecte chalet samen te stellen. Onze chalets zijn mooi om te zien en heerlijk om in te verblijven. De materialen van hoge kwaliteit hebben een luxe uitstraling en zorgen voor een comfortabele omgeving. Als het nodig is plaatsen wij het chalet graag voor. U hoeft enkel maar de locatie aan te wijzen. Wij nemen u graag alles uit handen. Onze chalets zijn ook prima geschikt als mantelzorgwoning. Het komt steeds vaker voor dat ouders en kinderen samen willen leven op hetzelfde terrein. Een chalet van Hoeré Recreatie maakt dat mogelijk. Ook zorgt de woningnood ervoor dat steeds meer jongeren tijdelijk in de achtertuin van hun ouders bivakkeren. Veel gemeenten versoepelen de regelgeving hiervoor. Hoeré Recreatie speelt hier graag op in. Een chalet kopen doet u bij de specialist in chaletbouw: Hoeré Recreatie! Elke optie is bespreekbaar. Neem vandaag nog contact met ons op.