Chalet kopen

Chalet occasions en nieuwe chalets!

Chalet kopen, van occasions tot chaletbouw!

chalet kopenWilt u een chalet kopen? Bent u op zoek naar een nieuw chalet die u helemaal naar uw eigen wensen kunt samenstellen? Zoekt u dan niet verder. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen bij Hoeré Recreatie in Voorthuizen. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod van chalet occasions steeds verder uit kunnen breiden en daarom heeft u tegenwoordig een ruime keuze uit verschillende soorten chalet woningen. Daarnaast kunnen de experts van Hoeré Recreatie voor u een chalet op maat samenstellen. Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar een specifieke afmeting met diverse accessoires? Bij Hoeré Recreatie kan het allemaal! Een chalet kopen voor een betaalbare prijs doet u bij de experts van Hoeré Recreatie. Daarnaast adviseren wij u graag en vertellen wij u graag meer over onze aangeboden chalet woningen. 

Hoeré Recreaties: het adres voor het chalet kopen!

Wilt u en chalet kopen? Voor een mooie chalet woning op maat bent u bij de experts van Hoeré Recreatie in goede handen. Bij ons is het mogelijk om uw chalet volledig op maat en naar wens te maken en zo online uw droom chalet kopen. Bij ons zijn al uw wensen uitvoerbaar. Iedere optie is bespreekbaar en wij maken graag voor u een passend ontwerp. Al sinds 1981 zijn wij actief en wij weten als geen ander hoe wij uw wensen kunnen vertalen naar een persoonlijk ontwerp. Wij bezuinigen op geen enkel punt, alle materialen die wij voor onze modellen gebruiken worden ook voor woonhuizen gebruikt. Wij bouwen robuuste chalets met een uiterst luxe uitstraling. Naast ons aanbod om uw droom chalet woning te realiseren heeft u bij Hoeré Recreatie ook een ruime keuze uit diverse chalet occasions voor zeer scherpe prijzen. Bent u al in het bezit van een chalet woning maar bent u op zoek naar een nieuw model? Wij bieden u fatsoenlijke (inruil) prijzen aan. 

Chalet kopen bij Hoeré Recreatie

Tegenwoordig kunt u er ook voor kiezen om een chalet woning op maat te laten maken die dienst kan doen als een mantelzorg woning. Sinds 2014 is er voor het plaatsen van een mantelzorgwoning geen vergunning meer nodig. Dit maakt het een stuk makkelijker om een mantelzorgwoning te plaatsen zodat zorgbehoevende mensen de zorg kunnen krijgen die zij nodig hebben. De modellen van onze eigen lijn zijn uitermate geschikt voor mantelzorg maar wij hebben ook regelmatig nette gebruikte mantelzorgwoningen in ons aanbod. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de aanschaf van een mantelzorg chalet van Hoeré Recreatie? Wij vertellen u daar graag meer over.