Chalet kopen

Chalet kopen: occasions en nieuwe chalets!

Chalet kopen, van occasions tot chaletbouw!

chalet kopenWilt u een chalet kopen? Bent u op zoek naar een chalet voor een betaalbare prijs? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom in Voorthuizen. In Voorthuizen bent u aan het juiste adres voor het vinden van verschillende soorten chalet woningen. Een chalet kopen doet u niet zo maar en wij begrijpen als geen ander dat u een weloverwogen besluit wilt nemen. Door de jaren heen is het aanbod van Hoeré Recreatie steeds verder uitgebreid en weten veel belangstellenden ons vandaag de dag te vinden. U vindt bij ons een ruim aanbod in verschillende soorten chaletwoningen en stacaravans die aan al uw wensen voldoen. Hoeré Recreatie beschikt over een team van specialisten, dat graag voor u aan de slag gaat. Wij kunnen u alles vertellen over de voordelen van een bestaande chaletwoning, maar daarnaast kunnen wij ook uw droom chalet samenstellen. Aan de hand van uw wensen maken wij een passend ontwerp. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u aanbieden en naar kosten die daaraan verbonden zijn? U kunt direct een kijkje nemen op onze website. Laat u verrassen door ons aanbod en plan direct een kijk-moment bij ons in. Een chalet kopen was nog nooit zo gemakkelijk.

Chalet kopen bij Hoeré Recreatie

Hoeré Recreatie is sinds 1981 een bekende chaletbouwer en aanbieder. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en denken wij graag met u mee. Het is onze taak om een chaletwoning volledig op maat en naar wens te maken. Bij ons zijn vrijwel alle wensen mogelijk. Doordat iedere optie bespreekbaar is, kunnen wij een passend ontwerp maken voor onze klanten. Onder het genot van een kop koffie bekijken wij graag met u de mogelijkheden. Wij bezuinigen op geen enkel punt. Alle materialen die wij voor onze modellen gebruiken worden ook voor woonhuizen gebruikt. Hoeré Recreatie staat bekend om het bouwen van robuuste chalets met een uiterst luxe uitstraling. Daarnaast kunt u ook direct een blik werpen op onze directe leverbare modellen. Wij bieden u een groot aanbod in nette chalet occasions voor een betaalbare prijs. Bent u in het bezit van een stacaravan of vakantiewoning en wilt u die graag inruilen? Wij bieden fatsoenlijke (inruil)prijzen aan.

Chalet kopen als mantelzorgwoning

Sinds 2014 is er voor het plaatsen van een mantelzorgwoning geen vergunning meer nodig. Dat maakt het tegenwoordig een stuk makkelijker om een mantelzorgwoning te plaatsen, zodat zorgbehoevende mensen de zorg kunnen krijgen die zij nodig hebben. De modellen van onze eigen lijn zijn uitermate geschikt voor mantelzorg, maar wij hebben ook regelmatig nette gebruikte mantelzorgwoningen in ons aanbod.