Chalet kopen

Chalet occasions en nieuwe chalets!

Chalet kopen, van occasions tot chaletbouw!

chalet kopenWilt u een chalet kopen? Bent u op zoek naar een bedrijf dat graag aan de slag gaat voor u? Zoekt u dan niet verder. Bij Hoeré Recreatie bent u aan het juiste adres om een chalet te kopen. Door de jaren heen hebben wij een ruim aanbod ontwikkeld zodat u tegenwoordig een ruime keuze heeft uit nette occasions. Daarnaast is het ook mogelijk om een chalet op maat te laten ontwerpen en te laten realiseren door de experts van Hoeré Recreatie. De mogelijkheden bij Hoeré Recreatie zijn eindeloos en zeer divers. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan of wilt u graag een kijkje nemen bij ons ruime aanbod? Wij raden het u aan om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en het ruime aanbod dat wij hebben voor een chalet kopen. U kunt uiteraard ook contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij plannen graag een afspraak met u in voor verdere informatie. 

Chalet kopen als mantelzorgzorgwoning

Op zoek naar een mooie chalet? Wilt u een chalet kopen als vakantiewoning of als mantelzorgwoning? Hoeré Recreatie is ook geschikt om een mantelzorg woning te ontwerpen. Sinds 2014 is er voor het plaatsen van een mantelzorgwoning geen vergunning meer nodig. Dit maakt het tegenwoordig een stuk makkelijker om een mantelzorgwoning te plaatsen zodat zorgbehoevende mensen de zorg kunnen krijgen die zij nodig hebben. De modellen van onze eigen lijn zijn uitermate geschikt voor mantelzorg maar wij hebben ook regelmatig nette gebruikte mantelzorgwoningen in ons aanbod die u direct kunt overnemen. De chalets van Hoeré Recreatie zijn geschikt als vakantiewoning maar zijn ook gemakkelijk te gebruiken voor ouderen die zorg nodig hebben. Onze experts denken graag met u mee en vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor het aanpassen van chaletwoningen die daarna ingezet kunnen worden als mantelzorgwoning. 

Chalet kopen bij Hoeré Recreatie

Bent u in het bezit van een vakantiewoning en wilt u een nieuwe chalet kopen? Wij bieden u fatsoenlijke (inruil)prijzen aan. Daarnaast vindt u bij ons een ruim aanbod van chalet occasions die u naar wens aan kunt passen. Uiteraard gaan wij ook graag voor u aan de slag om uw droomchalet te realiseren. Bij ons zijn al uw wensen mogelijk en is iedere optie bespreekbaar. Wij bezuinigen op geen enkel punt, alle materialen die wij voor onze modellen gebruiken worden ook voor woonhuizen gebruikt. Wij bouwen robuuste chalets met een uiterst luxe uitstraling. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van chaletbouw weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen.