Chalet kopen

Chalet kopen: occasions en nieuwe chalets!

Chalet kopen, van occasions tot chaletbouw!

chalet kopenWilt u een chalet kopen? Bent u op zoek naar een nieuwe vakantie woning of chalet? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Hoeré Recreatie. Hoeré Recreatie is gevestigd in Voorthuizen en biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan in het op maat maken van chaletwoningen. Bij ons kunt u terecht voor het vinden van nieuwe en gebruikte chalets en stacaravans in alle soorten en maten. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van chaletbouw en bieden u dan ook graag onze ervaring aan in het op maat maken en aanbieden van chalet occasions. Wij begrijpen dat u niet iedere dag een chalet koopt en dat u daar een weloverwogen besluit over wilt nemen. Ons team staat graag voor u klaar om u te voorzien van professioneel advies en wij leiden u graag rond op ons wagenpark. Een chalet van Hoeré Recreatie voldoet aan de hoogste eisen, waardoor u jarenlang kunt genieten van aankoop. Wilt u meer weten over een chalet kopen van Hoeré Recreatie? Neem dan direct een kijkje op onze website of kom langs in Voorthuizen. 

Chalet kopen bij Hoeré Recreatie

Zorgeloos en comfortabel genieten, dat is waar Hoeré Recreatie voor staat. Wij beschikken over een ruim aanbod in verschillende chaletwoningen die aansluiten bij uw wensen. Al sinds 1981 slaan wij onze handen ineen voor het samenstellen van uw gewenste chalet en voor het aanbieden van gebruikte modellen. Wij bouwen namelijk robuuste chalets met een uiterst luxe uitstraling. Iedere optie is bij ons bespreekbaar en wij bezuinigen op geen enkel punt. Alle materialen die wij voor onze modellen gebruiken worden namelijk ook voor woonhuizen gebruikt. Naast ons aanbod in het op maat maken van verschillende chaletwoning, beschikken wij ook over een ruim aanbod in chalet occasions die u vrijwel direct mee kunt nemen. In iedere prijsklasse is een chalet te vinden die aansluit bij uw wensen. Door de jaren heen weten vele vakantie liefhebbers ons te vinden en maken zij graag gebruik van onze kennis en vakmanschap voor het samenstellen of vinden van een tweedehands chalet. 

Chalet inzetten als mantelzorgwoning

Sinds 2014 is er voor het plaatsen van een mantelzorgwoning geen vergunning meer nodig. Dit maakt het tegenwoordig een stuk makkelijker om een mantelzorgwoning te plaatsen, zodat zorgbehoevende mensen de zorg kunnen krijgen die zij nodig hebben. De modellen van onze eigen lijn zijn uitermate geschikt voor mantelzorg, maar wij hebben ook regelmatig nette gebruikte mantelzorgwoningen in ons aanbod. Wij zien uw aanvraag voor een mantelzorg woning graag tegemoet.