Luxe stacaravan

Luxe stacaravan laten maken

Luxe stacaravan kopen bij Hoeré

luxe stacaravanBent u op zoek naar een luxe stacaravan? Bent u geïnteresseerd in een luxe stacaravan? U bent voor een luxe stacaravan bij Hoeré Recreatie aan het juiste adres! We mogen ons een ervaren specialist noemen als het gaat over een luxe stacaravan: al sinds 1981 bouwen en verkopen wij luxe stacaravans! Wij staan bekend om onze robuuste chalets met een luxe uitstraling, die beschikbaar zijn in alle maten en soorten. Het is aan u om te bepalen welke opties bij u passen wat betreft de indeling en inrichting, de ruimte en natuurlijk de prijs. Alles is mogelijk en aan al uw wensen wordt voldaan. Wij bouwen de luxe stacaravan helemaal op maat, zodat het vakantieonderkomen helemaal bij u past en u heerlijk kunt genieten. Overigens bieden wij ook kant-en-klare luxe stacaravan modellen aan, die direct leverbaar zijn, mocht uw voorkeur daarnaar uitgaan. In ieder geval weet u één ding zeker als u een luxe stacaravan koopt bij Hoeré Recreatie: u krijgt een luxe stacaravan van topkwaliteit!

Uniek concept voor luxe stacaravan

In al die jaren dat wij de luxe stacaravan bouwen, heeft Hoeré Recreatie een voor de recreatiemarkt uniek concept ontwikkeld. Het houdt met name in dat u bent voorbereid op allerlei regelgeving vanuit de overheid. Een belangrijk punt in de regelgeving voor de luxe stacaravan is energiezuinigheid, overigens ook belangrijk voor uw eigen budget. We besteden dan ook veel aandacht aan hoge isolatiewaarden voor de luxe stacaravan. Uw vakantiechalet wordt gebouwd met als basis een degelijke constructie, waarvoor we materialen gebruiken die ook gebruikt worden voor de reguliere woningenbouw. Uw luxe stacaravan voldoet aan de hoogste eisen, zonder dat we inboeten op kwaliteit. We vinden het dan ook vanzelfsprekend dat u van ons een uitgebreide service en garantie ontvangt. Het draagt allemaal bij tot het zorgeloos genieten van uw luxe stacaravan. 

Meer dan alleen luxe stacaravan

Hoeré Recreatie zou Hoeré Recreatie niet zijn als we nog een stapje verder gaan dan alleen een hoogwaardige luxe stacaravan bouwen. We zoeken bijvoorbeeld graag met u mee naar een mooie staanplaats. Verder kunnen we ook het transport naar de gekozen locatie verzorgen en kunnen het plaatsen, stellen en aansluiten van de luxe stacaravan helemaal voor onze rekening nemen. Zijn er graafwerkzaamheden nodig en wilt u graag een onderafzetting? Ook dat kan wordt geregeld. Naast nieuw gebouwde luxe stacaravans beschikken wij overigens ook over een ruim aanbod nette occasions. En wilt u uw luxe stacaravan inruilen? U ontvangt bij ons een fatsoenlijke prijs.