Stacaravan kopen

Stacaravan kopen bij Hoeré

stacaravan kopenIs het uw droom om te recreëren in een stacaravan? Als u een stacaravan kopen wilt dan nodigen wij u uit om een kijkje te nemen bij Hoeré Recreatie in Voorthuizen. U kunt zich online oriënteren of ons een bezoekje brengen. Wij zijn hét adres voor nieuwe en gebruikte chalets en stacaravans. Een stacaravan kopen is geen dagelijkse kost en wij willen u graag deskundig adviseren zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Stacaravan kopen en zorgeloos en comfortabel genieten

Al sinds 1981 zijn wij actief in chaletbouw en sinds die tijd hebben al veel klanten hun chalet of stacaravan bij ons gekocht. Wij nemen alle tijd voor u zodat u een stacaravan kopen zult die qua inrichting, ruimte en prijs perfect bij u past. Wij zijn ervaren chaletbouwers en kunnen uw chalet volledig op maat en naar wens bouwen. Werkelijk al uw wensen kunnen wij realiseren! Hoeré Recreatie heeft een groot aanbod direct leverbare modellen en daarnaast bieden wij ook nette chalet en stacaravan occasions aan. Al onze modellen zijn van hoge kwaliteit. Wij zijn trots op onze eigen productlijn 'Sunhouse'. Dit zijn chalets van het allerhoogste kwaliteitsniveau. Deze onderhoudsarme en wintervaste chalets zijn robuust en hebben een uiterst luxe uitstraling. U zult jarenlang zorgeloos en comfortabel kunnen genieten van uw paleisje.

Stacaravan kopen als mantelzorgwoning?

Wilt u een stacaravan kopen als mantelzorgwoning? Ook hier hebben wij veel ervaring mee en behoort tot de mogelijkheden. Sinds er voor het plaatsen van een mantelzorgwoning sinds 2014 geen vergunning meer nodig is, maken steeds meer mensen hier gebruik van. Het is een ideale oplossing om dichtbij zorg te verlenen aan bijvoorbeeld ouders die extra zorg nodig hebben. Zo krijgen mensen de zorg die zij verdienen van hun dierbaren. Vanwege onze jarenlange ervaring met het produceren van mantelzorgchalets kunnen wij u voorzien van deskundig advies bij het samenstellen van een mantelzorgwoning die bij uw situatie past.

Stacaravan kopen bij Hoeré Recreatie

Bij Hoeré Recreatie is elke optie bespreekbaar. Bent u zelf in het bezit van een stacaravan? Wij zijn altijd op zoek naar gebruikte stacaravans en bieden fatsoenlijke (inruil)prijzen. Wij nodigen u uit om ons showterrein van 5000 m2 in Voorthuizen te bezoeken. U heeft een ruime keuze uit ons grote aanbod. Bovendien kunt u dan zelf de hoge kwaliteit van onze chalets en stacaravans zien. Wij bieden een uitstekende service en garantie en wij helpen u graag bij het realiseren van uw droom. Neem vandaag nog contact met ons op!