Stacaravan kopen

Stacaravan kopen bij Hoeré

stacaravan kopenWilt u een stacaravan kopen maar heeft u nog geen ideale stacaravan gevonden? Wilt u een stacaravan kopen voor een eerlijke en betaalbare prijs? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Hoeré Recreatie. Hoeré Recreatie is gevestigd in Voorthuizen en biedt u een ruim aanbod aan in verschillende soorten stacaravans. Bent u op zoek naar een stacaravan die u voor mantelzorg kunt gebruiken of bent u op zoek naar een stacaravan waar u in de zomermaanden heerlijk van kunt genieten? Bij Hoeré Recreatie bent u dan zeker aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim aanbod in nieuwe en gebruikte chalets en stacaravans. Hoeré Recreatie heeft ze in alle soorten en maten. We nemen alle tijd om samen met u een chalet of stacaravan te kiezen die qua inrichting, ruimte en prijs het beste bij u past. Hoeré Recreatie bouwt voor u, uw paleis geheel naar wens. Zorgeloos en comfortabel. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de modellen die wij u aanbieden? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Daarnaast bent u van harte welkom om langs te komen op onze locatie. 

Stacaravan kopen bij Hoeré Recreatie

Al sinds 1981 bent u bij ons aan het juiste adres om een stacaravan of chalet te kopen, samen te stellen of in te ruilen. Wij hebben vandaag de dag jarenlange ervaring op het gebied van chaletbouw. Wij bieden ook directe leverbare modellen aan, maar uiteraard kunt u zich ook verblijden met een op maat gemaakte en samengestelde stacaravan. Wij bezuinigen op geen enkel punt. Alle materialen die wij voor onze modellen gebruiken worden ook voor woonhuizen gebruikt, waardoor u verzekerd bent van goede kwaliteit. Elke optie is bij ons bespreekbaar. Alle chalets en stacaravans worden volledig naar uw wens gebouwd. Hoeré Recreatie bouwt volgens een zelf ontwikkeld concept. Dit concept is uniek in de recreatiemarkt. Sunhouse is onze eigen productlijn. Sunhouse staat voor onderhoudsarme en wintervaste chalets van het allerhoogste kwaliteitsniveau! Deze ontwikkeling heeft vooral te maken met de toekomstige regelgeving.
Energie zuinigheid wordt steeds belangrijker, want energie wordt steeds duurder. Hoge isolatiewaarden en een goede constructie zijn dan zeker één van de eisen. Naast de productie van uw chalet of stacaravan kunnen wij tevens andere zaken uit handen nemen. Denk hierbij aan het transport, plaatsen, stellen en aansluiten van uw chalet maar ook aan bijvoorbeeld graafwerkzaamheden of een onderafzetting.