Nieuwe stacaravan kopen

Nieuwe stacaravan kopen

Nieuwe stacaravan kopen bij Hoeré Recreatie

nieuwe stacaravan kopenWilt u een nieuwe stacaravan kopen? Denkt erover om een nieuwe stacaravan te kopen? Voor het beste advies op het gebied van een nieuwe stacaravan kopen gaat u natuurlijk naar de ervaren specialist: Hoeré Recreatie! Sinds 1981 houden wij ons bezig met het bouwen en verkopen van nieuwe stacaravans. Wij bouwen robuuste chalets met een luxe uitstraling en beschikken over nieuwe stacaravans in alle soorten en maten. We nemen met u ruim de tijd om goed te ontdekken waar uw voorkeuren liggen als het gaat om een nieuwe stacaravan te kopen, zodat uw nieuwe vakantieonderkomen helemaal bij u past qua inrichting, ruimte en prijs. Elke optie is bespreekbaar en al uw wensen kunnen worden ingewilligd. Wij bieden overigens ook kant-en-klare modellen aan, die direct leverbaar zijn. Wat u ook kiest als u een nieuwe stacaravan komt kopen: uw vakantiehuis is van topkwaliteit. 

Nieuwe stacaravan kopen naar uniek concept

Gedurende de afgelopen jaren heeft Hoeré Recreatie een uniek concept ontwikkeld, zodat u voorbereid bent op allerlei nieuwe regelgeving. Met name gaat het dan om energiezuinigheid, zodat we veel aandacht besteden aan hoge isolatiewaarden en een goede, degelijke constructie. Verder zijn de materialen die wij voor uw nieuwe stacaravan gebruiken bijvoorbeeld dezelfde als die voor reguliere woningen gebruikt worden. Zonder te bezuinigen op kwaliteit wordt de stacaravan naar de hoogste eisen gebouwd. Uw kwalitatief hoogwaardig chalet krijgt van ons niet voor niets uitgebreide service en garantie! U kunt zo zorgeloos genieten van uw recreatiewoning. Als extra service kunnen wij u ook helpen met het zoeken naar een staanplaats. 

Nieuwe stacaravan kopen en meer

U kunt ervoor kiezen zich helemaal te laten ontzorgen, door Hoeré Recreatie ook ander zaken als transport, plaatsen, stellen en aansluiten van uw chalet in handen te geven. Ook verzorgen wij het graafwerk en een onderafzetting voor u. Koopt u liever een occasion? Wij beschikken over een ruim aanbod aan nette chalet occasions. Mocht u al over een stacaravan beschikken, dan is de overstap naar een droomchalet zo gemaakt! Wilt u uw stacaravan liever inruilen, dan zult u merken dat u bij ons fatsoenlijke inruilprijzen ontvangt. Goed om te weten als u denkt over een mantelzorgwoning: ook die kan Hoeré Recreatie voor u bouwen! Sinds 2014 is er geen vergunning meer nodig om een mantelzorgwoning te plaatsen, zodat het vrij eenvoudig is om een dergelijke woning te plaatsen zodat zorgbehoevende mensen de zorg kunnen ontvangen die zij verdienen. De modellen van onze eigen lijn zijn uitermate geschikt, maar ook hebben wij regelmatig nette gebruikte mantelzorgwoningen in ons aanbod.