Chaletbouw op maat

Chaletbouw op maat nodig?

Chaletbouw op maat nodig?

chaletbouw op maatBent u op zoek naar chaletbouw op maat? Hoeré Recreatie in Voorthuizen is de specialist als het gaat om chalets. U kunt bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte chalets, stacaravans en voor chaletbouw op maat. Wilt u graag recreëren in een chalet dat aan al uw wensen voldoet? Wij realiseren al uw wensen! Hoeré Recreatie heeft jarenlange ervaring op het gebied van chaletbouw en wij zijn al sinds 1981 actief. Kijk eens rond op deze website bij ons aanbod, wij bieden direct leverbare modellen aan die u wellicht ook aanspreken. Hoeré Recreatie heeft een eigen productlijn 'Sunhouse' ontwikkeld van het allerhoogste kwaliteitsniveau. Hiervan zijn vier basismodellen die geheel naar wens samen zijn te stellen. Maar als u speciale wensen heeft is compleet maatwerk ook mogelijk. Wij houden wel van een uitdaging en gaan graag aan de slag om uw droomchalet te realiseren. Op geen enkel punt wordt bezuinigd, alle materialen die wij voor onze chalets gebruiken, worden ook voor woonhuizen gebruikt. Onze chalets hebben een goede constructie en een hoge isolatiewaarde zodat ze zeer energiezuinig zijn. Zo zijn onze chalets al voorbereid op de toekomstige regelgeving waarbij zuinig omgaan met energie de norm is. 

Chaletbouw op maat: chalets in alle soorten en maten

Op zoek naar chaletbouw op maat? Heeft u al een chalet of sta- of tourcaravan? Dan kunt u deze bij ons inruilen. Wij bieden fatsoenlijke (inruil)prijzen die u aangenaam zullen verrassen. Heeft u nog geen staanplaats? We kunnen u ook helpen bij het zoek naar een geschikte staanplaats waar u vele jaren kunt genieten van uw droomchalet. Zorgeloos en comfortabel genieten, dat is waar Hoeré Recreatie voor staat. Al onze chalets zijn van topkwaliteit en wij bieden een goede garantie en service. Vindt u alles wat er bij het plaatsen van een chalet komt kijken heel lastig? Wij kunnen u veel zaken uit handen nemen zoals het transport, plaatsen, stellen en aansluiten van uw chalet, maar ook graafwerkzaamheden of een onderafzetting. Wij regelen van A tot Z volledig uw chaletbouw op maat.

Chaletbouw op maat, van vakantiewoning tot mantelzorgwoning!

Is het de bedoeling dat uw chalet op maat als mantelzorgwoning gaat dienen? Hoeré Recreatie heeft jarenlange ervaring met het produceren van mantelzorgchalets. Wij kunnen u deskundig adviseren bij het samenstellen van een mantelzorgwoning die bij uw situatie past. Het is tegenwoordig mogelijk om een mantelzorgwoning te plaatsen zonder dat er een vergunning nodig is. Nu is het veel makkelijker voor zorgbehoevende mensen om de zorg te krijgen die zij nodig hebben. Onze Sunhouse lijn is voor mantelzorg woning uitstekend geschikt, maar wij hebben ook regelmatig nette, gebruikte mantelzorgwoningen in ons aanbod. Mogen wij u binnenkort begroeten in Voorthuizen?