Chaletbouw op maat

Chaletbouw op maat nodig?

Chaletbouw op maat nodig?

chaletbouw op maatDroomt u van een luxe en comfortabel chalet dat helemaal naar uw wens is? Hoeré Recreatie maakt uw droom werkelijkheid! Wij hebben jarenlange ervaring met chaletbouw op maat. Als sinds 1981 zijn wij actief in de recreatiebranche. Al voor veel mensen hebben wij een chalet gemaakt waar ze heerlijk van genieten. Ook voor uw droomchalet gaan wij graag aan de slag. Bekijk ons aanbod eens op deze website en ontdek de basisontwerpen van onze eigen productlijn 'Sunhouse'. Deze ontwerpen kunt u volledig naar uw wensen aanpassen. Ook voor compleet maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Elke optie is bespreekbaar! Bij chaletbouw op maat hanteren wij de hoogste kwaliteitsnormen. Onze chalets zijn hét antwoord op de stijgende energiekosten en toekomstige regelgeving. Ze zijn dankzij de stevige constructie en de hoge isolatiewaarden duurzaam en energiezuinig. Geniet u binnenkort van een comfortabel chalet met een luxe uitstraling? Omdat onze chalets onderhoudsarm en wintervast zijn, kunt u het hele jaar door zorgeloos recreëren in uw chalet. Dankzij de virtuele toer kunt u onze chalets online goed bekijken. Uiteraard bent u ook van harte welkom in Voorthuizen. Op ons showterrein van 5000 m2 kunt u de verschillende chalets in het echt bekijken. U bent van harte welkom!

Uitstekende service en garantie bij chaletbouw op maat

Bij Hoeré Recreatie kunt u terecht voor nieuwe en gebruikte chalets en stacaravans. Als u chaletbouw op maat wilt zijn wij uw betrouwbare partner. Wij bieden niet alleen een goed product maar bieden ook een uitstekende garantie en service. Voor chaletbouw op maat bent u bij ons aan het juiste adres! Onze robuuste chalets zijn een lust voor het oog en heerlijk om in te verblijven. Als u eigenaar bent van een stacaravan of chalet kunt u deze bij ons inruilen. Wij bieden fatsoenlijke inruilprijzen. Zoekt u nog een staanplaats? Ook daarmee kunnen wij u helpen.

Chaletbouw op maat voor mantelzorg

Chaletbouw op maat leent zich ook uitstekend voor mantelzorg. Als uzelf of een familielid mantelzorg nodig heeft, biedt een chalet op eigen terrein uitkomst. In een vertrouwde omgeving en in de nabijheid van familie zorg ontvangen of geven is ideaal. Tegenwoordig is er geen vergunning meer nodig voor een mantelzorgwoning op eigen terrein. Dit vereenvoudigt het proces aanzienlijk. Wij creëren met een chalet op maat een zorgomgeving zoals u dat wenst. Met onze ruime ervaring in het leveren van mantelzorgwoningen kunnen wij u deskundig adviseren over de samenstelling. Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer.