Tweedehands stacaravan

Tweedehands stacaravan kopen

Tweedehands stacaravan bij Hoeré Recreatie

Tweedehands stacaravanHeeft u er al een hele zoektocht opzitten naar een tweedehands stacaravan? Stopt u maar met zoeken! Hoeré Recreatie in Voorthuizen heeft een groot aanbod van nieuwe en gebruikte chalets en stacaravans. Neem eerst eens online een kijkje bij ons aanbod en/of breng een bezoekje aan ons grote showterrein van 5000 m2 in Voorthuizen. Hier vindt u gegarandeerd de tweedehands stacaravan die qua ruimte, inrichting en prijs perfect bij u past. Wij zijn al sinds 1981 actief in de branche van recreatiewoningen en wij hebben al veel klanten blij kunnen maken met een stacaravan of chalet. U kunt in een tweedehands stacaravan heerlijk recreëren en tot rust komen op een plaats in de natuur. Wij willen u ook graag helpen bij uw zoektocht naar een mooie staplaats als u die nog niet heeft. Hoeré Recreatie biedt enkel hoogwaardige producten aan. Als u er niet in slaagt om een passende tweedehands stacaravan te vinden dan kunt u eens overwegen om een nieuwe stacaravan of chalet te kopen. Wij bieden prachtige chalets aan van onze eigen productlijn 'Sunhouse'. Deze chalets hebben wij zelf ontwikkeld en daar zijn wij best trots op. De onderhoudsarme en wintervaste chalets hebben wij gebouwd van de allerbeste materialen die ook voor woonhuizen gebruikt worden. Met hun hoge isolatiewaarde en solide, stevige constructie zijn ze duurzaam en energiezuinig. U bent helemaal klaar voor de toekomst en kunt jarenlang zorgeloos en comfortabel recreëren.

Tweedehands stacaravan als mantelzorgwoning

Wilt u de stacaravan gebruiken als mantelzorgwoning? Ook dat is goed mogelijk omdat er sinds 2014 geen vergunning meer nodig is om een mantelzorgwoning te plaatsen. Op deze manier kunnen zorgbehoevende mensen de zorg krijgen die zij verdienen. De modellen van onze eigen productlijn zijn uitermate geschikt voor mantelzorg, maar wij hebben ook regelmatig nette, gebruikte mantelzorgwoningen in ons aanbod.

Tweedehands stacaravan met inruil

Bent u reeds in het bezit van een chalet of stacaravan dan kunt u deze bij ons inruilen. Wij zijn altijd op zoek naar gebruikte stacaravans en chalets en wij bieden fatsoenlijke (inruil)prijzen. Wist u dat wij ook chalets op maat bouwen? Wij kunnen uw chalet volledig op maat en naar wens maken. U kunt alle opties met ons bespreken. Hoeré Recreatie wilt u op alle mogelijke manieren ondersteunen. Wij willen u ook graag helpen bij het zoeken naar een geschikte staplaats. Ook voor het transport, uitgraven, plaatsen etc. kunt u een beroep op ons doen. Bij Hoeré Recreatie bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een uitgebreide service en garantie.