Chalet kopen Veluwe

Chalet kopen Veluwe nodig?

Chalet kopen Veluwe: chaletbouw of gebruikt

chalet kopen veluweWilt u een chalet kopen Veluwe? Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiewoning of bent u op zoek naar een mantelzorgwoning? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Hoeré Recreatie. Hoeré Recreatie is gevestigd in Voorthuizen en biedt u een ruim aanbod aan in verschillende soorten stacaravans. Wij beschikken over een grote keuze aan tweedehands chaletwoningen, maar u bent bij ons ook aan het juiste adres voor het vinden van op maat gemaakte chaletwoningen, die aan vrijwel al uw wensen voldoet. Al sinds 1981 bent u bij ons aan het juiste adres voor een chalet kopen Veluwe. Ons team heeft vandaag de dag jarenlange ervaring op het gebied van chaletbouw en wij slaan dan ook graag onze handen ineen voor het ontwerpen en realiseren van uw gewenste chalet. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u meer weten over het samenstellen van een chalet? U kunt vrijblijvend een kijkje nemen op onze website of langs komen op onze locatie in Voorthuizen. Wij zien uw aanvraag voor een bezichtiging graag tegemoet en wij vertellen u graag meer over een betaalbare chalet kopen Veluwe binnen uw budget. 

Chalet kopen Veluwe bij Hoeré Recreatie

Door de jaren heen hebben wij onze ervaring in het op maat maken van chaletwoningen steeds verder uit kunnen breiden. Doordat wij beschikken over de juiste kennis en vaardigheden, kunnen wij uw wensen vertalen naar een passend ontwerp. Wij bouwen robuuste chalets met een uiterst luxe uitstraling. Iedere optie is bij ons bespreekbaar en wij bezuinigen op geen enkel punt. Alle materialen die wij voor onze modellen gebruiken worden namelijk ook voor woonhuizen gebruikt. Een chalet van Hoeré Recreatie voldoet aan de hoogste eisen, waardoor u jarenlang kunt genieten van aankoop. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit en garanties. Een chalet van Hoeré Recreatie is in te zetten als een vakantiewoning, maar u kunt een chaletwoning ook inzetten als mantelzorgwoning. Sinds 2014 is er voor het plaatsen van een mantelzorgwoning namelijk geen vergunning meer nodig. Dit maakt het tegenwoordig een stuk makkelijker om een mantelzorgwoning te plaatsen, zodat zorgbehoevende mensen de zorg kunnen krijgen die zij nodig hebben

Afspraak maken voor chalet kopen Veluwe

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u aanbieden voor een chalet kopen Veluwe? Bent u benieuwd naar de kosten die wij hanteren voor het op maat maken van een chaletwoning? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij heten u van harte welkom in Voorthuizen om uw wensen te bespreken.