Chalet kopen Veluwe

Voor occasions en nieuwe chalets!

Chalet kopen Veluwe nodig?

chalet kopen veluweU wilt een chalet kopen Veluwe? Dan bent u bij Hoeré Recreatie in Voorthuizen aan het juiste adres. Wat voor soort chalet u ook zoekt, wij kunnen zorgen voor het geschikte chalet. Wij hebben chalets in alle soorten en maten en wij kunnen ze ook volledig op maat en naar wens maken. Echt alle wensen kunnen wij realiseren! Onze chalets zijn van topkwaliteit. Bij ons wordt er niet bezuinigd op kwaliteit; de materialen die wij voor onze modellen gebruiken, worden ook voor woonhuizen gebruikt. U krijgt bij ons niet alleen kwaliteit maar u kunt ook rekenen op uitgebreide service en garantie. Sinds 1981 zijn wij actief in de chaletbouw en wij hebben veel ervaring. Al heel wat klanten hebben wij mogen helpen om hun droom te realiseren. Wij hebben een eigen productlijn 'Sunhouse', wat staat voor onderhoudsarme en wintervaste chalet kopen Veluwe van het allerhoogste kwaliteitsniveau. De chalets zijn robuust en hebben een uiterst luxe uitstraling Wij bouwen met een door onszelf ontwikkeld concept dat uniek is in de recreatiemarkt. Hoeré Recreatie richt zich op de toekomst waarbij duurzaamheid en energiezuinigheid steeds belangrijker worden. Daarom hebben onze chalets een hoge isolatiewaarde en een stevige constructie.

Chalet kopen Veluwe voor mantelzorg

Op zoek naar een chalet kopen Veluwe? De vergrijzing neemt toe en steeds meer mensen hebben mantelzorg nodig. De vraag naar mantelzorgwoningen groeit. U kunt een chalet kopen Veluwe ook prima als mantelzorgwoning gebruiken. Het is ideaal als uzelf of een familielid mantelzorg nodig heeft; degene die mantelzorg nodig heeft en degene die mantelzorg geeft, wonen dicht bij elkaar terwijl toch de zelfstandigheid en privacy gewaarborgd zijn. Sinds 2014 is er voor het plaatsen van een mantelzorgwoning op eigen terrein geen vergunning meer nodig zodat het veel makkelijker is geworden om een mantelzorgwoning te plaatsen. Onze chalets zijn daar uitermate geschikt voor.  Wij bieden modellen aan die direct leverbaar zijn maar wij kunnen het chalet ook op maat maken. Wij kunnen u deskundig advies geven hoe de mantelzorgwoning het beste samengesteld kan worden.

Groot aanbod chalet kopen Veluwe occasions

Wij nemen alle tijd voor u om samen een chalet te kiezen dat qua inrichting, ruimte en prijs het beste bij u past. Wij hebben diverse chalet kopen Veluwe op voorraad die wij direct kunnen leveren. Daarnaast hebben wij ook een groot aanbod aan nette occasions. Wist u dat inruil ook mogelijk is? Wij bieden fatsoenlijke (inruil)prijzen. Wij nodigen u uit om een kijkje te komen nemen op ons showterrein van 5000 m2. U kunt dan zelf zien dat de kwaliteit, innovatie en vakmanschap groot is.