Stacaravan occasions

Stacaravan occasions kopen

Stacaravan occasions bij Hoeré Recreatie

Stacaravan occasionRecreëert u graag in een stacaravan? Bent u op zoek naar een bedrijf dat stacaravan occasions verkoopt? Hoeré Recreatie in Voorthuizen heeft een ruim aanbod nieuwe chalets en stacaravans, maar u kunt er ook terecht voor stacaravan occasions. Wij staan voor zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven en ons aanbod bestaat uit chalets en stacaravan van topkwaliteit. Al sinds 1981 zijn wij actief in de branche van recreatiewoningen en wij hebben al vele klanten geholpen om hun droom te realiseren. U kunt online ons uitgebreide aanbod bekijken maar u bent ook van harte welkom op ons showterrein van 5000 m2 in Voorhuizen. Hier kunt u met eigen ogen zien dat wij enkel hoogwaardige producten aanbieden. Wij nemen alle tijd om samen met u te zoeken naar een stacaravan occasion die qua inrichting, ruimte en prijs perfect bij u past. Vind u niet wat u zoekt dan is het de overweging waard om een kijkje te nemen bij ons aanbod van chalets. Ook kunt u overwegen om een nieuw chalet te kopen uit onze productlijn Sunhouse. Met een Sunhouse chalet bent u verzekerd van jarenlang zorgeloos en comfortabel recreëren. Deze duurzame en energiezuinige chalets hebben een hoge isolatiewaarde en een stevige constructie. Duurzaamheid en energiezuinige woningen zijn steeds meer de norm en daar spelen wij bij Hoeré Recreatie graag op in.

Stacaravan occasions als mantelzorgwoning

Is het de bedoeling dat de stacaravan gebruikt gaat worden als mantelzorgwoning? Ook dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Wij hebben jarenlange ervaring met het produceren van mantelzorgchalets zodat wij u deskundig kunnen adviseren. Sinds 2014 is er voor het plaatsen van een mantelzorgwoning geen vergunning meer nodig en dat juichten wij alleen maar toe. Zo kunnen zorgbehoevende mensen de zorg krijgen die zij nodig hebben. Wij hebben regelmatig nette, gebruikte mantelzorgwoningen in ons aanbod. Wij bieden direct leverbare modellen stacaravans en chalets, nieuw en gebruikt, zodat u snel kunt genieten van uw recreatiewoning.

Eerlijke inruilprijzen voor stacaravan occasions

Bent u in het bezit van een chalet of stacaravan en wilt u deze inruilen? Die mogelijkheid is er bij ons. Stacaravan en chalet occasions kunnen wij goed gebruiken. U kunt dan ook fatsoenlijke (inruil)prijzen verwachten. Wij bieden ook de mogelijkheid om een chalet volledig op maat en naar wens te maken. Werkelijke alle opties zijn bespreekbaar. Naast stacaravans en chalets van hoge kwaliteit kunt van ons een uitstekende service en garantie verwachten. Als u vragen heeft dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.