Stacaravan gebruikt

Stacaravan gebruikt kopen

Stacaravan gebruikt bij Hoeré Recreatie

Stacaravan gebruiktBent u op zoek naar een stacaravan gebruikt? Wilt u een stacaravan gebruikt kopen om in te zetten als mantelzorg woning of wilt u nieuwe vakantiewoning kopen? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij Hoeré Recreatie. Wij zijn gevestigd in Voorthuizen en hierdoor gemakkelijk te bereiken voor al onze klanten. Zorgeloos en comfortabel genieten is waar Hoeré Recreatie voor staat. Hoeré Recreatie levert uitsluitend stacaravans van topkwaliteit, zodat u optimaal kunt genieten in en van uw stacaravan en chaletwoning. Ook tweedehands stacaravans beschikken over goede kwaliteit, waardoor u nog jarenlang plezier heeft van uw aankoop. Naast het aanbieden van gebruikte stacaravans kunnen wij tevens andere zaken uit handen nemen. Denk hierbij aan het transport, plaatsen, stellen en aansluiten van uw chalet, maar ook aan bijvoorbeeld graafwerkzaamheden of een onderafzetting. Voor het vinden van een stacaravan gebruikt bent u bij Hoeré Recreatie aan het juiste adres.

Stacaravan gebruikt bij Hoeré Recreatie

Hoeré Recreatie beschikt over een aanbod van gebruikte stacaravans in verschillende soorten en maten. We nemen alle tijd om samen met u een chalet of stacaravan te kiezen die qua inrichting, ruimte en prijs het beste bij u past. Samen met u bespreken wij graag uw wensen en gaan wij op zoek naar een gepaste stacaravan gebruikt. Bij Hoeré Recreatie vindt u nieuwe en gebruikte stacaravans voor een eerlijke en betaalbare prijs. Een gebruikte stacaravan kunt u ook inzetten als mantelzorgwoning. Sinds 2014 is er voor het plaatsen van een mantelzorgwoning geen vergunning meer nodig. Dit maakt het tegenwoordig een stuk makkelijker om een mantelzorgwoning te plaatsen, zodat zorgbehoevende mensen de zorg kunnen krijgen die zij nodig hebben. De modellen van onze eigen lijn zijn uitermate geschikt voor mantelzorg, maar wij hebben ook regelmatig nette gebruikte mantelzorgwoningen in ons aanbod.

Stacaravan gebruikt direct kopen?

U kunt direct een kijkje nemen op deze website voor het aanbod in gebruikte stacaravans en chaletwoningen. Heeft u uw oog laten vallen op een gebruikte stacaravan? U kunt direct een afspraak bij ons inplannen. Wij lopen graag met u een rondje over ons park en vertellen u graag meer over de voordelen die uw gewenste gebruikte stacaravan u te bieden heeft. Het is ook mogelijk om een chalet zelf samen te stellen, zodat uw chalet aan al uw wensen voldoet. Wij bezuinigen op geen enkel punt, alle materialen die wij voor onze modellen gebruiken worden namelijk ook voor woonhuizen gebruikt. Vandaar dat wij u hoge kwaliteit garanderen. Heeft u vragen? Neem contact met ons op!