Occasion stacaravan kopen

Occasion stacaravan kopen bij Hoeré

Occasion stacaravan kopen bij Hoeré

Occasion stacaravan kopenWilt u een occasion stacaravan kopen? Bent u op zoek naar een tweedehands stacaravan, waar u heerlijke vakanties mee kunt beleven? Wilt u een occasion stacaravan kopen voor het inzetten van een mantelzorgwoning? Wat uw wensen ook mogen zijn, bij Hoeré Recreatie bent u aan het juiste adres. Hoeré Recreatie is gevestigd in Voorthuizen en biedt u graag zijn jarenlange ervaring bij het aanbieden van verschillende tweedehands stacaravans. Door de jaren heen is het aanbod in stacaravans steeds meer toegenomen, waardoor u bij ons vandaag de dag uw ogen uitkijkt. Al sinds 1981 bent u bij ons aan het juiste adres voor het vinden van een goede stacaravan en chaletwoning. Bij Hoeré Recreatie vindt u nieuwe en gebruikte chalets en stacaravans voor een eerlijke en betaalbare prijs. Hoeré Recreatie levert uitsluitend chalets van topkwaliteit, zodat u optimaal kunt genieten van uw stacaravan. Wilt u meer weten over ons aanbod? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en plan direct een afspraak bij ons in om een tweedehands stacaravan te bekijken.

Occasion stacaravan kopen bij Hoeré Recreatie

U vindt bij ons een ruim aanbod van verschillende soorten en maten stacaravans, die aansluiten bij uw wensen. Zorgeloos en comfortabel genieten is waar Hoeré Recreatie voor staat. Ondanks dat wij tweedehands stacaravans aanbieden bent u verzekerd van goede kwaliteit. Naast het aanbod in een stacaravan occasion kopen vindt u bij ons ook de mogelijkheid om een nieuwe stacaravan te kopen. U kunt uw vakantiewoning zelf samenstellen en vanzelfsprekend assisteren wij u daarbij. Wij bouwen robuuste chalets met een uiterst luxe uitstraling. Wij bezuinigen op geen enkel punt, alle materialen die wij voor onze modellen gebruiken worden ook voor woonhuizen gebruikt. We nemen alle tijd om samen met u een chalet of stacaravan te kiezen die qua inrichting, ruimte en prijs het beste bij u past. Hoeré Recreatie bouwt met een zelfontwikkeld concept. Dit concept is uniek in de recreatiemarkt.

Occasion stacaravan kopen voor mantelzorgwoning

Wilt u een occasions stacaravan kopen als mantelzorgwoning? Sinds 2014 is er voor het plaatsen van een mantelzorgwoning geen vergunning meer nodig. Dit maakt het tegenwoordig een stuk makkelijker om een mantelzorgwoning te plaatsen, zodat zorgbehoevende mensen de zorg kunnen krijgen die zij nodig hebben. De modellen van onze eigen lijn zijn uitermate geschikt voor mantelzorg, maar wij hebben ook regelmatig nette gebruikte mantelzorgwoningen in ons aanbod. Heeft u interesse? Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.