Occasion chalet

Occasion chalet kopen

Occasion chalet nodig?

occasion chaletBent u op zoek naar een occasion chalet om te recreëren of om als mantelzorgwoning te gebruiken? Hoeré Recreatie in Voorthuizen heeft een groot aanbod van nette chalet occasions. U kunt vast een kijkje nemen op deze website en wie weet ziet u een chalet occasion die u mooi vindt. U bent ook hartelijk welkom om de chalets in het echt te komen bekijken in Voorthuizen. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van chaletbouw en kunnen al uw vragen beantwoorden. Wij bieden ook nieuwe, direct leverbare chalets en stacaravans aan in alle soorten en maten. Naar wat voor soort chalet u ook op zoek bent, wij nemen alle tijd om samen met u een chalet te kiezen die qua inrichting, ruimte en prijs het beste bij u past. Heeft u speciale wensen en vindt u niet de geschikte occasion chalet? Denk dan ook eens na over een chalet op maat. Wij kunnen een chalet bouwen dat volledig op maat en naar wens is. Wij houden wel van een uitdaging! Hoeré Recreatie levert uitsluitend chalets van topkwaliteit zodat u optimaal kunt genieten van uw paleisje!

Genieten van occasion chalet

Op zoek naar een occasion chalet? Zorgeloos en comfortabel genieten, dat is waar Hoeré Recreatie voor staat. Elk chalet voldoet aan de hoogste eisen en daarbij bieden wij een goede service en garantie. Ziet u ertegen op om allerlei zaken rondom de plaatsing te regelen? Ook die kunnen wij u uit handen nemen. Wij regelen het transport, het plaatsen, stellen en aansluiten van uw chalet en ook de graafwerkzaamheden of een onderafzetting. Heeft u nog geen staanplaats? We willen u graag helpen bij het zoeken naar een geschikte staanplaats waar u tot in lengte van dagen kunt genieten van uw occasion chalet!

Occasion chalet als mantelzorgwoning

Een chalet is niet uitstekend geschikt om in te recreëren maar u kunt een occasion chalet ook gebruiken als mantelzorgwoning. De laatste jaren is een vergunning niet meer nodig als u een mantelzorgwoning wilt plaatsen. Dit juichen wij van harte toe want nu kunnen zorgbehoevende mensen de zorg krijgen die zij nodig hebben. Steeds meer ouderen laten een mantelzorgwoning op het terrein van hun kinderen plaatsen waar ze zich veilig voelen. Hoeré Recreatie heeft jarenlange ervaring met het produceren van mantelzorgchalets en wij kunnen u uitstekend adviseren bij het samenstellen van een mantelzorgwoning. Regelmatig beschikken wij over nette, gebruikte mantelzorgwoningen. Weet u dat ook inruil mogelijk is bij ons? Wij bieden fatsoenlijke (inruil)prijzen. Zien we u snel in Voorthuizen?