Chalet occasion

Chalet occasion nodig?

Chalet occasion nodig?

chalet occasionBent u van plan om een chalet te kopen om uw vrije tijd in door te brengen? Zoekt u een chalet occasion van goede kwaliteit. Hoeré Recreatie in Voorthuizen heeft een groot aanbod van nette chalet occasions. U kunt vast op deze website een kijkje nemen bij ons aanbod of breng eens een bezoekje aan ons bedrijf in Voorthuizen. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van chaletbouw en zijn al sinds 1981 actief. Ons aanbod bestaat uit direct leverbare nieuwe chalets en stacaravans, goede occasions en daarnaast kunnen wij een chalet op maat laten maken helemaal naar uw wens. Wij weten alle ins en outs van chalets en kunnen u deskundig adviseren. Heeft u speciale wensen voor uw chalet? Wij houden wel van een uitdaging en zullen er alles aan doen om uw perfecte chalet occasion te vinden. Bent u al in het bezit van een chalet of een stacaravan en wilt u deze inruilen. Wij bieden fatsoenlijke (inruil)prijzen en dat maakt het nog leuker om bij ons een chalet te kopen.

Chalet occasion als mantelzorgwoning

Op zoek naar een chalet occasion? Het kan ook zijn dat u een chalet occasion wilt kopen om als mantelzorgwoning te gebruiken. Ook dan bent u aan het juiste adres. Hoeré Recreatie beschikt regelmatig over nette gebruikte mantelzorgwoningen. Sinds 2014 is er geen vergunning meer nodig om een mantelzorgwoning te plaatsen en daar maken veel mensen gebruik van. Wij juichen dit toe want dat maakt het veel makkelijker om zorgbehoevende mensen de zorg te geven die zij nodig hebben. Vaak komen ouderen op het terrein van hun kinderen wonen. Dit geeft een veilig en vertrouwd gevoel. Wij hebben ook jarenlange ervaring met het produceren en plaatsen van mantelzorgwoningen en ook hierbij kunnen wij u deskundig advies geven. 

Genieten van een chalet occasion

Zorgeloos en comfortabel genieten is waar Hoeré Recreatie voor staat. Het maakt niet uit of u een luxe op maat gemaakt chalet koopt of een chalet occasion. Onze chalets en ook ook uw chalet occasion is van topkwaliteit. U krijgt garantie en wij bieden een zeer goede service. Wij kunnen u heel wat zaken uit handen nemen als u dat wilt. Denk hierbij aan het regelen van het transport, het plaatsen, stellen en aansluiten van uw chalet en aan de graafwerkzaamheden of een onderafzetting. We kunnen u zelfs helpen bij het zoeken naar een geschikte staanplaats. Wij nemen alle tijd om samen met u een chalet of caravan te kiezen die qua inrichting, ruimte en prijs het beste bij u past.