Chalet occasion

Chalet occasion nodig?

Chalet occasion nodig?

chalet occasionBent u op zoek naar een chalet occasion? Bent u op zoek naar een chalet occasion die past bij uw wensen? Wij heten u van harte welkom bij Hoeré Recreatie in Voorthuizen. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden en daarom heeft u tegenwoordig een ruime keuze uit verschillende soorten chalet occasions. Ons aanbod is zeer uitgebreid en divers. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van chalet woningen kunnen wij u alles over chaletbouw vertellen en u deskundig advies geven. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en bekijk direct onze aangeboden chalet occasions die passen bij uw wensen. Wij zien uw aanvraag voor een chalet occasion graag tegemoet!

Chalet occasion als mantelzorg woning

Sinds 2014 is er voor het plaatsen van een mantelzorgwoning geen vergunning meer nodig. Dit maakt het tegenwoordig een stuk makkelijker om een mantelzorgwoning te plaatsen zodat zorgbehoevende mensen de zorg kunnen krijgen die zij nodig hebben. De modellen van onze eigen lijn zijn uitermate geschikt als mantelzorgwoning maar wij hebben ook regelmatig nette gebruikte mantelzorgwoningen in ons aanbod. Als u kiest voor een chalet occasion kunt u direct gebruik maken van een mantelzorg woning op de door u gewenste locatie. Naast ons aanbod van chalet occasions die geschikt zijn als mantelzorg woning zijn onze tweedehandse chalet woningen ook ideaal als vakantiewoning. Bij Hoeré Recreatie heeft u keuze genoeg en wij vertellen u graag meer over alle specificaties die bij de chalet occasion horen. Wij bieden u een groot aanbod van nette chalet occasions en daarnaast nemen wij ook chalet woningen in tegen fatsoenlijke (inruil)prijzen. Onze chalet occasions zijn direct leverbaar. 

Meer weten over chalet occasion van Hoeré Recreatie?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij hebbenvoor uw wensen? U kunt altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Naast ons aanbod van chalet occasions is bij Hoeré Recreatie ook chaletbouw mogelijk. U kunt volledig op maat en naar wens uw chalet woningen indelen; alle wensen zijn mogelijk. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij al uw wensen ten aanzien van een chalet realiseren en wij adviseren u graag over de samenstelling van uw vakantiewoning. Wij zijn actief sinds 1981 en gaan graag voor u aan de slag. Wij bezuinigen op geen enkel punt, alle materialen die wij voor onze modellen gebruiken worden ook voor woonhuizen gebruikt. Wij bouwen robuuste chalets met een uiterst luxe uitstraling.