Nieuwe stacaravan

Nieuwe stacaravan kopen

Nieuwe stacaravan kopen bij Hoeré

nieuwe stacaravanBent u op zoek naar een nieuwe stacaravan? Wilt u een nieuwe stacaravan aanschaffen? U bent op de goede plek, want Hoeré Recreatie bouwt al sinds 1981 de perfecte nieuwe stacaravan, helemaal op maat! We durven na al die jaren wel te stellen dat wij het beste advies geven als u een nieuwe stacaravan wilt kopen of wilt laten bouwen. We beschikken over vele modellen in verschillende soorten en maten. Deze kant-en-klare modellen zijn direct leverbaar, zodat u al snel kunt beginnen met genieten van uw nieuwe stacaravan. Wilt u een nieuwe stacaravan laten bouwen, zodat deze qua ruimte, inrichting en budget helemaal aan uw eisen voldoet? Dat is zeker mogelijk. U zult merken dat bij Hoeré Recreatie alle opties mogelijk zijn en al uw wensen ingewilligd worden. Welke nieuwe stacaravan u ook kiest: een nieuwe stacaravan van Hoeré Recreatie is altijd van topkwaliteit. 

Uniek concept voor nieuwe stacaravan

Bij een nieuwe stacaravan is het noodzakelijk om te voldoen aan bepaalde regelgeving. Hoeré Recreatie ontwikkelde daarom een eigen, uniek concept, om aan nieuwe regelgeving te kunnen voldoen. Allereerst is dat natuurlijk dat de nieuwe stacaravan een solide constructie heeft. Verder kijkt men vanuit de overheid ook naar energiezuinigheid. We zorgen er daarom voor dat we veel aandacht besteden aan hoge isolatiewaarden en voorbereid zijn op toekomstige regelgeving. U zult zien dat wij voor uw nieuwe stacaravan dezelfde kwalitatieve materialen gebruiken zoals die in de reguliere woningbouw toegepast worden. Bij Hoeré Recreatie doen we geen concessies aan de hoogste eisen door te bezuinigen op kwaliteit, integendeel! U ontvangt bij uw nieuwe chalet een uitgebreide service en garantie. Alles stellen we in het werk zodat u zorgeloos kunt genieten!

Nieuwe stacaravan met extra's

Nu heeft u zonder staanplaats niet veel aan uw nieuwe stacaravan. Hoeré Recreatie is door de jarenlange ervaring goed op de hoogte van de staanplaatsen voor stacaravans en vakantiewoningen en we kunnen u daarbij dan ook goed adviseren en helpen. We ontzorgen u zelfs verder, door ook het transport naar de staanplaats te verzorgen. We kunnen dan de nieuwe stacaravan plaatsen, stellen en aansluiten. Mocht er graafwerk nodig zijn, dan nemen we dat ook voor onze rekening. En om het geheel te completeren verzorgen we ook de onderafzetting aan uw nieuwe stacaravan. Goed om te weten is dat Hoeré Recreatie ook occasion stacaravans aanbiedt: we beschikken over een ruim aanbod nette stacaravans. Wilt u uw stacaravan inruilen? U ontvangt bij ons fatsoenlijke inruilprijzen.