Nieuwe chalet

Nieuwe chalet bij Hoeré

nieuwe chaletBent u op zoek naar een nieuwe chalet? Bent u op zoek naar een bedrijf waar u van op aan kunt als het gaat om het samenstellen en inrichten van een nieuwe chalet die aansluit bij uw wensen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Hoeré Recreatie. Hoeré Recreatie is gevestigd in Voorthuizen en biedt u een ruim aanbod aan van verschillende soorten en maten chaletwoningen die aansluiten bij uw wensen. Door de jaren heen hebben wij onze diensten steeds verder uit kunnen breiden en u kunt vandaag de dag gebruik maken van onze ervaring met het samenstellen en inrichten van een nieuwe chalet. Wij begrijpen als geen ander dat u een nieuwe chalet niet zo maar koopt. Onze specialisten en vakmannen bespreken graag met u uw wensen. Wij maken een passend ontwerp voor al onze klanten waarin u zich ongetwijfeld in kunt vinden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een nieuwe chalet? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en de mogelijkheden voor de aanschaf van directe leverbare modellen. 

Nieuwe chalet bij Hoeré Recreatie

Bij Hoeré Recreatie kunnen wij chaletbouw volledig op maat en naar wens van onze klanten maken. Alle wensen zijn bij ons mogelijk. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van chaletbouw weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn al sinds 1981 actief met het ontwerpen en maken van de mooiste chaletwoningen die aansluiten bij de wensen van onze klanten. Wij bouwen robuuste chalets met een uiterst luxe uitstraling. Wij bezuinigen op geen enkel punt, alle materialen die wij voor onze modellen gebruiken worden ook voor woonhuizen gebruikt. Wij bieden u daarnaast ook een ruim aanbod aan van directe leverbare en nette modellen. Bent u in het bezit van een stacaravan of chalet en wilt u deze inruilen voor een eerlijke prijs zodat u een nieuwe chalet bij ons kunt samenstellen? Dat is geen enkel probleem. We kunnen u ook helpen bij het zoeken naar een geschikte staanplaats. 

Nieuwe chalet op maat laten maken

Sinds 2014 is er voor het plaatsen van een mantelzorgwoning geen vergunning meer nodig. Dit maakt het tegenwoordig een stuk makkelijker om een mantelzorgwoning te plaatsen zodat zorgbehoevende mensen de zorg kunnen krijgen die zij nodig hebben. De modellen van onze eigen lijn zijn uitermate geschikt voor mantelzorg maar wij hebben ook regelmatig nette gebruikte mantelzorgwoningen in ons aanbod.