Nieuwe chalet

Nieuwe chalet bij Hoeré

nieuwe chaletBent u op zoek naar een nieuwe chalet? Bent u op zoek naar een nieuwe chalet waar u jarenlang van kunt genieten? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij Hoeré Recreatie. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan in het samenstellen van de mooiste chaletwoningen. Door de jaren heen hebben wij een team van specialisten om ons heen verzameld, dat graag voor u aan de slag gaat. Wij luisteren graag naar uw wensen en vertalen deze perfect naar een passend nieuwe chalet. Al sinds 1981 kunt u bij ons terecht voor het vinden van de mooiste chalets en stacaravans. Vandaag de dag is het aanbod steeds verder uitgebreid en kunt u uw hart ophalen bij de nieuwste modellen van onze eigen huislijn: Sunhouse. Zorgeloos en comfortabel genieten is waar Hoeré Recreatie voor staat. U vindt bij ons een ruim aanbod van verschillende soorten en maten chalets die aansluiten bij uw wensen. Kom langs op onze locatie in Voorthuizen en laat u verrassen door ons aanbod. Bent u benieuwd naar ons aanbod voor nieuwe chalets en tweedehandse chalets en stacaravans? U kunt vrijblijvend een kijkje nemen op deze website. Hier vindt u al onze aangeboden chalets en stacaravans die aansluiten bij uw wensen.

Nieuwe chalet bij Hoeré Recreatie

Hoeré Recreatie biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan in het samenstellen en ontwerpen van een nieuwe chalet. In ons bedrijf werken specialisten die graag de handen uit de mouwen steken om een mooie nieuwe chalet te bouwen. Zodra u akkoord gaat met het ontwerp kunnen wij bijna direct aan de slag gaan. Wij bouwen robuuste chalets met een uiterst luxe uitstraling. Iedere optie is bij ons bespreekbaar. Wij bezuinigen daarnaast op geen enkel punt. Alle materialen die wij voor onze modellen gebruiken worden ook voor woonhuizen gebruikt. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste kwaliteit die benodigd is voor het verantwoord ontwerpen en bouwen van luxe chaletwoningen. Onze vakmensen nemen graag de tijd voor u om samen met u een chalet of stacaravan uit te kiezen die als het gaat om inrichting, ruimte en prijs het beste bij u past. Alle chalets worden volledig naar uw wens samengesteld en gebouwd.

Meer weten over een nieuwe chalet?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het samenstellen van een nieuwe chalet? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Daarnaast kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en plannen direct een kop koffie met u in.