Nieuwe chalet

Nieuwe chalet bij Hoeré

nieuwe chaletBent u op zoek naar een nieuwe chalet? Bent u op zoek naar een vakantiewoning waar u vele jaren plezier van zult hebben? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Bij Hoeré Recreatie bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een nieuwe chalet die past bij uw wensen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u deskundig adviseren. Hoeré Recreatie is al sinds 1981 een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan op het gebied van chalet bouw. In de loop van de jaren hebben vele klanten ons weten te vinden en wij gaan graag ook voor u aan de slag. Wij kunnen uw wensen vertalen in een uniek en op maat gemaakt ontwerp. Bent u benieuwd wat wij voor uw wensen kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en bestel vandaag nog uw gewenste nieuwe chalet.

Vele mogelijkheden voor nieuwe chalet ontwerpen

Zoekt u een mooie nieuwe chalet? Bij Hoeré Recreatie heeft u een ruime keuze uit verschillende chalet ontwerpen. Daarnaast gaan wij graag met u rond de tafel om uw wensen te bespreken. Onze experts vertalen uw wensen graag naar een passend ontwerp. Bij Hoeré Recreatie kunt u uw gewenste nieuwe chalet volledig op maat en naar wens laten maken. Wij bezuinigen op geen enkel punt, alle materialen die wij voor onze modellen gebruiken worden ook voor woonhuizen gebruikt. Wij bouwen robuuste chalets met een uiterst luxe uitstraling. Bij ons zijn al uw wensen bespreekbaar. Naast ons aanbod van op maat gemaakte chalet woningen bent u bij ons ook aan het juiste adres voor directe leverbare modellen. Wij bieden u een ruim aanbod aan van zeer nette chalet occasions. Bent u in het bezit van een vakantiewoning en wilt u deze inruilen? Hoeré Recreatie biedt u fatsoenlijke (inruil)prijzen aan. Onder het genot van een kopje koffie gaan wij graag met u in gesprek om gewenste chalet woning te ontwerpen. 

Nieuwe chalet gebruiken als mantelzorg woning

Sinds 2014 is er voor het plaatsen van een mantelzorgwoning geen vergunning meer nodig. Dit maakt het tegenwoordig een stuk makkelijker om een mantelzorgwoning te plaatsen zodat zorgbehoevende mensen de zorg kunnen krijgen die zij nodig hebben. De modellen van onze eigen lijn zijn uitermate geschikt voor mantelzorg maar wij hebben ook regelmatig nette gebruikte mantelzorgwoningen in ons aanbod