Nieuwe chalet

Nieuwe chalet bij Hoeré

nieuwe chaletBent u op zoek naar een nieuwe chalet? Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiewoning of heeft u oren naar een mantelzorgwoning die aansluit bij uw wensen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Hoeré Recreatie in Voorthuizen. Door onze jarenlange ervaring in chaletbouw weten wij als geen ander hoe wij uw wensen kunnen vertalen naar een passend ontwerp. Door de jaren heen hebben wij veel naamsbekendheid opgebouwd en zijn wij een begrip in de regio geworden. Vele chaletliefhebbers weten ons te vinden voor een nieuwe chalet en zij genieten tegenwoordig van een heerlijke vakantiewoning of mantelzorgwoning. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan om uw wensen te kunnen vertalen naar een persoonlijk ontwerp? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website of om contact op te nemen met één van onze medewerkers. Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie om uw wensen te bespreken. Als u op zoek bent naar een nieuwe chalet bent u bij Hoeré Recreatie aan het juiste adres.

Nieuwe chalet ontwerpen bij Hoeré Recreatie

Op zoek naar een nieuwe chalet? Hoeré Recreatie is al sinds 1981 een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij staan bekend om het volledig op maat en naar wens van de klant maken van nieuwe chalets. Bij ons zijn al uw wensen mogelijk en is iedere optie bespreekbaar. Wij bezuinigen op geen enkel punt tijdens het ontwerpen en realiseren van uw chaletwoning. Alle materialen die wij voor onze modellen gebruiken worden ook voor woonhuizen gebruikt. U bent bij ons aan het juiste adres voor het volledig op maat maken van uw gewenste chaletbouw. Wij bouwen robuuste chalets met een uiterst luxe uitstraling. Op deze manier kunnen wij u vele mogelijkheden aanbieden om uw gewenste chaletwoning samen te stellen. Op onze website vindt u een ruim overzicht van onze aangeboden op maat gemaakte chaletwoningen. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website om u te laten inspireren om uw chaletwoning samen te stellen. Naast ons aanbod van op maat gemaakte chaletwoningen kunt u bij ons ook terecht voor directe leverbare modellen. 

Nieuwe chalet op maat laten maken

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het samenstellen voor een nieuwe chalet woning? Bent u benieuwd naar ons aanbod? Kom langs en laat u verrassen. Wij bieden u ook een groot aanbod aan van nette chalet occasions. Bent u in het bezit van een chaletwoning en wilt u deze verkopen? Wij bieden u fatsoenlijke (inruil)prijzen aan.