Luxe stacaravan kopen

Luxe stacaravan kopen bij Hoeré

Luxe stacaravan kopen bij Hoeré

Luxe stacaravan kopenHeeft u graag een eigen plekje om te recreëren? Een plaats waar u naar toe kunt gaan wanneer u maar wilt? Een eigen stacaravan is dan perfect voor u. U kunt een luxe stacaravan kopen bij Hoeré Recreatie in Voorthuizen. Hoeré Recreatie is sinds 1981 actief in de recreatiebranche. Wij bieden direct leverbare stacaravans en chalets aan. Ook bouwen wij chalets op maat. Onze eigen productlijn heet Sunhouse. Sunhouse staat voor onderhoudsarme en wintervaste chalets van de hoogste kwaliteit. Kiest u voor een stacaravan als recreatiewoning? Wilt u een luxe stacaravan kopen? Ons ruime aanbod bestaat uit nieuwe en gebruikte chalets en stacaravans. Een luxe stacaravan verschilt niet veel van een chalet. Het grootste verschil is de productiemethode. Stacaravans worden vaak in massa geproduceerd en chalets is vaak maatwerkbouw. Onze luxe stacaravans doen niet onder voor een chalet. Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan ons showterrein in Voorthuizen. Op 5000 m2 grond staan tientallen pareltjes stacaravans en chalets opgesteld. Loop op uw gemak rond en laat u overtuigen van de hoge kwaliteit van onze recreatiewoningen. Maakt u wel even van te voren een afspraak. Zo weet u zeker dat we alle tijd hebben om samen met u een passende stacaravan te vinden.

Inruil mogelijk bij luxe stacaravan kopen

Bent u al in het bezit van een sta- of toercaravan? U kunt deze bij ons inruilen. Onze hoge inruilprijzen zullen u verrassen! Een luxe stacaravan kopen is een flinke investering. Ziet u bij ons een mooie stacaravan die net buiten uw budget valt? Wij helpen u graag om uw droom te realiseren. Hiervoor hebben wij een mooi betaalplan opgesteld samen met een financieel adviesbureau. U kunt tegen voordelige voorwaarden toch snel genieten van uw stacaravan. Wij vertellen u er graag meer over. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen.

Luxe stacaravan kopen met service en garantie

Voordat uw stacaravan op de plek van bestemming staat moet er heel wat geregeld worden. Een luxe stacaravan kopen is maar een deel van het proces. Heeft u al een staanplaats? Ook daarbij helpen wij u graag! Ziet u op tegen gedoe voordat u daadwerkelijk kunt genieten van uw caravan? Hoeré Recreatie assisteert u ook graag bij praktische zaken. De volgende zaken kunnen wij u uit handen nemen:

  • transport

  • graafwerkzaamheden

  • plaatsen

  • stellen

  • aansluitingen

  • onderafzetting

Alle werkzaamhedenvoeren wij met de grootste precisie uit. Het is ons doel dat u jarenlang zorgeloos en comfortabel kunt genieten van uw paleisje!