Luxe chalet Veluwe

Luxe chalet Veluwe nodig?

Luxe chalet Veluwe nodig?

luxe chalet veluweBent u op zoek naar een luxe chalet Veluwe? Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiewoning of naar een mantelzorgwoning voor bijvoorbeeld een familielid? Bij Hoeré Recreatie bent u aan het juiste adres. Bij ons kunt u een chalet volledig op maat en naar wens laten maken. Onze chalets zijn ook zeer geschikt als mantelzorgwoning. Sinds 2014 is er voor het plaatsen van een mantelzorgwoning geen vergunning meer nodig. Dit maakt het een stuk makkelijker om een mantelzorgwoning te plaatsen zodat zorgbehoevende mensen de zorg kunnen krijgen die zij nodig hebben. De modellen van onze eigen productlijn zijn uitermate geschikt voor mantelzorg maar wij hebben ook regelmatig nette gebruikte mantelzorgwoningen in ons aanbod. Een luxe chalet Veluwe vindt u bij Hoeré Recreaties. 

Luxe chalet Veluwe samenstellen bij Hoeré Recreatie

Op zoek naar een mooie luxe chalet Veluwe? Hoeré Recreatie is al sinds 1981 actief in de chalet bouw. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en wij zijn ervan overtuigd dat wij het juiste chalet voor u kunnen realiseren. Bij ons is chalet bouw volledig op maat en naar wens te maken. Al uw wensen zijn mogelijk. Wij bezuinigen op geen enkel punt, alle materialen die wij voor onze modellen gebruiken worden ook voor woonhuizen gebruikt. Wij bouwen robuuste chalets met een uiterst luxe uitstraling. Naast het samenstellen van een luxe chalet bent u bij ons ook aan het juiste adres voor direct leverbare modellen en een groot aanbod van nette chalet occasions. Bent u reeds in het bezit van een chalet maar bent u op zoek naar een luxere uitvoering van Hoeré Recreaties? Wij bieden u fatsoenlijke (inruil)prijzen aan. Bent u benieuwd wat wij voor uw wensen kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om eens een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons ruime aanbod. Daarnaast kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en bespreken graag uw wensen voor uw luxe chalet Veluwe.

Over Hoeré Recreatie

Hoeré Recreatie heeft in de afgelopen jaren veel naamsbekendheid opgebouwd en vele klanten hebben de weg naar ons gevonden. Door ons ruime aanbod en de mogelijkheden die wij bieden hebben wij voor iedereen het juiste chalet. Door onze jarenlange ervaring gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. In een vrijblijvend adviesgesprek bespreken wij graag uw wensen om daarna te kijken of wij uw ideale chalet op voorraad hebben. Anders is er de mogelijkheid dat wij uw droomchalet samenstellen voor u. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.