Chaletbouw Veenendaal

Chaletbouw Veenendaal nodig?

Chaletbouw Veenendaal nodig?

chaletbouw veenendaalHeeft u chaletbouw Veenendaal nodig? U bent op zoek naar een betrouwbare chaletbouwer in de buurt van Veendendaal? Dan bent u bij Hoeré Recreatie in Voorthuizen aan het juiste adres. Wat voor chaletbouw Veenendaal u ook zoekt, wij kunnen zorgen voor een chalet dat helemaal naar uw wens is. Sinds 1981 zijn wij actief in de chaletbouw Veenendaal en wij hebben veel ervaring.Wij bieden direct leverbare modellen maar wij kunnen ook een chalet volledig op maat en naar wens maken. Wij kunnen aan al uw wensen tegemoet komen, alle opties zijn bespreekbaar! Al onze chalets zijn van de allerhoogste kwaliteit. Wij hebben een eigen productlijn 'Sunhouse'. Deze chalets zijn onderhoudsarm en wintervast en zijn van de beste materialen gemaakt. Deze materialen worden ook gebruikt om woonhuizen te bouwen. Deze mooie chalets zijn robuust en hebben een uiterst luxe uitstraling. Wij bouwen met een door onszelf ontwikkeld concept dat uniek is in de recreatiemarkt. Hoeré Recreatie richt zich op de toekomst waarbij duurzaamheid en zuinig omgaan met energie steeds belangrijker worden. Daarom hebben onze chalets een hoge isolatiewaarde en een solide, stevige constructie zodat u jarenlang zorgeloos en comfortabel kunt genieten.

Chaletbouw Veenendaal, van vakantiewoning tot mantelzorg

Op zoek naar chaletbouw Veenendaal? De vergrijzing neemt toe en steeds meer mensen hebben mantelzorg nodig. De vraag naar mantelzorgwoningen groeit. Onze chalets kunnen niet alleen gebruikt worden als recreatiewoning maar ze zijn ook uitstekend geschikt als mantelzorgwoning. Een chaletbouw Veenendaal is ideaal om als mantelzorgwoning te gebruiken. Sinds 2014 is er voor het plaatsen van een mantelzorgwoning op eigen terrein geen vergunning meer nodig wat alles een stuk eenvoudiger maakt. Als uzelf of een familielid mantelzorg nodig heeft kunnen mantelzorger en degene met een zorgbehoefte dicht bij elkaar wonen. Beide partijen wonen zelfstandig en hebben hun privacy en er is geen reistijd. Wij bieden modellen aan die direct leverbaar zijn maar wij kunnen het chalet ook compleet op maat maken. Wij geven u deskundig advies hoe de mantelzorgwoning het beste samengesteld kan worden.

Chaletbouw Veenendaal of toch een occasion?

Wij hebben diverse chalets op voorraad die wij direct kunnen leveren. Daarnaast hebben wij een groot aanbod aan nette occasions. Wist u dat inruil ook mogelijk is? Wij bieden fatsoenlijke (inruil)prijzen. Wij nodigen u uit om een kijkje te komen nemen op ons showterrein van 5000 m2. Wij nemen alle tijd voor u om samen een chaletbouw Veenendaal uit te zoeken dat qua inrichting, afmetingen en prijs het beste bij u past. Overtuig uzelf van de kwaliteit en van ons vakmanschap!