Chaletbouw

Chaletbouw op maat

Chaletbouw specialist nodig?

chaletbouwBent u zich aan het oriënteren op het gebied van chaletbouw? Heeft u plannen om een chalet te kopen en wilt u topkwaliteit? Hoeré Recreatie in Voorthuizen biedt nieuwe en gebruikte chalets aan en bouwt ook zelf chalets. Wij bieden chalets en stacaravans aan in alle soorten en maten van topkwaliteit. Als u in ons aanbod geen chalet kunt vinden die voldoet aan uw wensen dat kunnen wij een chalet volledig op maat en naar wens voor u maken. Hoeré Recreatie is al actief in chaletbouw sinds 1981 en wij hebben jarenlange ervaring. Zorgeloos en comfortabel genieten, dat is waar wij voor staan. Bekijk ons aanbod chalets op deze website. Ziet u zichzelf al heerlijk recreëren in een prachtig chalet? Hoeré Recreatie maakt het mogelijk. Wij nemen alle tijd om samen met u een chalet te kiezen die qua inrichting, ruimte en prijs het beste bij u past. Wij bouwen uw paleis geheel naar wens met een zelf ontwikkeld concept dat uniek is in de recreatiemarkt. Onze chalets zijn op de toekomst gericht als het gaat om regelgeving. Zuinig omspringen met energie wordt steeds belangrijker en daarom hebben onze chalets een hoge isolatiewaarde en een goede constructie. 

Chaletbouw voor recreatie en mantelzorgchalets

Wij zijn gespecialiseerd in chaletbouw voor zowel recreatie als mantelzorgwoningen. Chalets worden tegenwoordig ook vaak als mantelzorgwoning gebruikt. Onze chalets zijn daar uitermate geschikt voor. Sinds 2014 is er voor een mantelzorgwoning geen vergunning meer nodig wat plaatsing een stuk makkelijker maakt. Veel ouderen wonen dichtbij hun kinderen op hetzelfde terrein en kunnen zo de zorg krijgen die zij nodig hebben. De modellen van onze eigen lijn zijn uitermate geschikt voor mantelzorg, maar wij bieden ook regelmatig gebruikte mantelzorgwoningen aan. Onze chalets zijn van de hoogste kwaliteit want daar bezuinigen wij niet op. Wij willen graag dat u zorgeloos geniet van uw chalet en bieden daarom een compleet ontzorgde chaletbouw op maat aan.

Van chaletbouw tot inruil op uw bestaande chalet

Bent u zelf de eigenaar van een chalet of sta- of toercaravan? Wij bieden fatsoenlijke inruilprijzen! U mag te allen tijde rekenen op uitgebreide service en garantie. Wij nemen u ook graag zaken uit handen zoals transport, stellen en aansluiten van uw chalet, graafwerkzaamheden of onderafzetting. We zoeken zelfs mee naar een geschikte staanplaats als u dat wenst. Samen vinden we vast het ideale vakantiepark waar u tot in lengte van jaren kunt genieten van uw chalet. Breng ons rustig een bezoek in Voorthuizen en u kunt met eigen ogen de kwaliteit, innovatie en vakmanschap zien van Hoeré Recreatie. Geniet u binnenkort van een chalet van Hoeré Recreatie?