Chaletbouw

Chaletbouw op maat

Chaletbouw specialist nodig?

chaletbouwWilt u graag een eigen plekje om te recreëren? Een plek waar u het hele jaar door naartoe kunt? Dan is een eigen chalet precies iets voor u! Hoeré Recreatie uit Voorthuizen bouwt graag een chalet dat aan al uw wensen voldoet. Wij hebben jarenlange ervaring in de chaletbouw. Al vele mensen hebben wij geholpen om hun droom te verwezenlijken. Bij ons zijn alle wensen mogelijk! In een chalet dat helemaal is ingericht naar uw smaak en stijl zult u optimaal genieten. Wij hebben een bijzonder concept ontwikkeld. Dit is onze eigen productlijn Sunhouse. Deze chalets zijn van het allerhoogste kwaliteitsniveau. Wij bouwen onze chalets van dezelfde materialen als voor woningen worden gebruikt. Onze Sunhouse chalets zijn enorm robuust met een uiterst luxueuze uitstraling. Tegenwoordige is duurzame en energiezuinige bouw de norm. Dat geldt ook voor chaletbouw. Onze chalets hebben een zeer hoge isolatiewaarde en een solide constructie. Dat betekent dat u jarenlang zorgeloos en comfortabel kunt genieten van uw chalet met minimale energiekosten. Onze chalets zijn wintervast en onderhoudsarm. U kunt in alle seizoenen comfortabel verblijven in een chalet van Hoeré Recreatie! Een chalet geeft u de vrijheid om elk moment dat het u uitkomt naar uw privé vakantiehuis te gaan. Hoeré Recreatie helpt u graag om uw droom uit te laten komen.

Chaletbouw voor mantelzorg

Heeft u zorg nodig? Of hebben uw ouders zorg nodig? Een mantelzorgwoning is ideaal om mensen die zorg nodig hebben de nodige zorg te geven. Het stelt ouderen in staat om langer zelfstandig te blijven wonen. Onze chalets zijn perfect om te gebruiken als mantelzorgwoning. Hoeré Recreatie heeft jarenlange ervaring met het produceren van mantelzorgchalets. Wij kunnen u dan ook deskundig adviseren over de samenstelling van de mantelzorgwoning. Wij kijken naar uw specifieke situatie en maken een mantelzorgchalet op maat. Het maken van een geschikte zorgomgeving kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Er is maar weinig oppervlak nodig om een compleet mantelzorgchalet te kunnen plaatsen. Wij zijn blij dat de regelgeving voor het plaatsen van een mantelzorgwoning een stuk soepeler is geworden. Sinds 2014 is er geen vergunning meer nodig om een mantelzorgwoning op eigen terrein te plaatsen. Wij bieden ook regelmatig nette, gebruikte mantelzorgchalets aan. Neem contact met ons op als u een mantelzorgchalet wilt plaatsen! Door de woningcrisis kunnen chalets ook ingezet worden voor jongeren. Bij verschillende gemeenten is het al mogelijk om jongeren tijdelijk op het terrein van hun ouders te laten wonen. Een chalet is daar ideaal voor. Chalets die niet meer gebruikt worden als mantelzorgwoning of noodopvang kunt u verkopen en verplaatsen. Chaletbouw is de perfecte oplossing voor veel woonproblemen.

Direct leverbare chalets

Hoeré Recreatie heeft ook altijd een ruim assortiment aan direct leverbare modellen. Ons aanbod bestaat uit alle soorten, maten en merken chalets. U kunt bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte chalets en stacaravans. Ons complete aanbod staat online. U kunt thuis op uw gemak bekijken of er een chalet tussenzit dat u bevalt. Van elk chalet en elke stacaravan kunt u een uitgebreide omschrijving lezen. De duidelijke foto's geven een realistisch beeld. Kunt u niets vinden dat aan uw wensen voldoet? Neem contact met ons op en vertel ons wat u zoekt. We nemen alle tijd om samen met u op zoek te gaan naar een passend chalet. Bent u al de eigenaar van een chalet of stacaravan? U kunt deze bij ons inruilen tegen behoorlijke inruilprijzen. Het zal u meevallen wat uw bezit nog waard is voor ons. Wilt u ons aanbod in het echt bekijken? U bent van harte welkom op ons grote showterrein in Voorthuizen. Op een terrein van wel 5000 m2 staan alle chalets en stacaravans netjes opgesteld. Maakt u wel vooraf een afspraak? Dan weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben om al uw vragen over chaletbouw te beantwoorden.

Service en Garantie

Hoeré Recreatie levert een uitstekende service en garantie. U kunt ook voor praktische zaken bij ons terecht. Misschien heeft u geen staanplaats. We maken gebruik van ons netwerk en gaan samen met u op zoek naar een mooie staanplaats. Wij kunnen ons voorstellen dat u het lastig vindt om transport en plaatsing te regelen. Ook daarvoor zetten wij ons graag in. Wij regelen voor u:

  • transport

  • plaatsing

  • stellen

  • aansluitingen,

  • graafwerkzaamheden

  • onderafzetting

Heeft u net niet genoeg financiële ruimte om een chalet te kopen? Wij zorgen ervoor dat u uw droom toch kunt realiseren. Samen met een financieel adviesbureau hebben wij een speciaal betaalplan ontwikkeld. U kunt toch genieten van uw chalet omdat deze is voorgefinancierd tegen voordelige condities. Wij gaan nauwkeurig te werken en geven u deskundig advies op maat. De rentetarieven zijn aantrekkelijk, de looptijd is tot wel 180 maanden en u kunt boetevrij aflossen. Voor alle details kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. U kunt altijd contact met ons opnemen als u meer wilt weten over de aanschaf van een chalet. Wij vertellen u graag meer over ons bedrijf, onze werkwijze en de mogelijkheden. Kies voor de ervaring en expertise van Hoeré Recreatie als het gaat om chaletbouw. U zult jarenlang probleemloos en comfortabel genieten in uw eigen paleisje!