Chaletbouw

Chaletbouw op maat

Chaletbouw specialist nodig?

chaletbouwBent u op zoek naar een chaletbouw bedrijf? Bent u op zoek naar een nieuwe chaletwoning, die aansluit bij uw wensen en uw budget? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom in Voorthuizen bij Hoeré Recreatie. Hoeré Recreatie biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan in het aanbieden van verschillende soorten chaletwoningen. Zorgeloos en comfortabel genieten is waar Hoeré Recreatie voor staat. Wij leveren uitsluitend chalets van topkwaliteit, zodat u optimaal kunt genieten in en van uw vakantiewoning. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod in verschillende vakantiewoningen steeds verder uit kunnen breiden, waardoor wij u vandaag de dag goed van dienst kunnen zijn. Een chaletwoning kopen doet u niet iedere dag en wij begrijpen als geen ander dat dat best lastig kan zijn. Hoeré Recreatie beschikt over een ruim aanbod en jarenlange ervaring, waardoor wij uw wensen kundig met u bespreken. Wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor uw budget, de gewenste ruimte en de uitstraling van uw gewenste chaletwoning. Bent u benieuwd naar ons aanbod? U kunt direct een kijkje nemen op onze website. Laat u verrassen door ons aanbod en plan direct een bezichtiging bij ons in. Wij zien uw aanvraag voor een afspraak graag tegemoet. Voor het vinden van chaletbouw bent u bij Hoeré Recreatie aan het juiste adres.

Hoeré Recreatie, uw chaletbouw specialist

Hoeré Recreatie is gevestigd in Voorthuizen en is gemakkelijk te bereiken vanuit heel Nederland. Door onze jarenlange ervaring in chaletbouw kunnen wij u goed van dienst zijn en denken wij graag met u mee voor het aanschaffen van een nieuwe stacaravan of chaletwoning. Vandaag de dag beschikken wij over een ruim wagenpark, waar u uw hart bij op kunt halen en u al onze occasions en nieuwe modellen op uw gemakje kunt bekijken. U vindt bij ons een ruim aanbod in gebruikte en nieuwe stacaravans in verschillende prijsklassen. Al sinds 1981 kunt u bij ons terecht voor het vinden van verschillende soorten en maten stacaravans en occasions. Het is niet voor niets dat wij beschikken over een ruim wagenpark: u kunt zo uw hart ophalen bij de mooiste modellen en een goede keuze maken! Door de ruime keuze die wij u aanbieden begrijpen wij ook als geen ander dat het lastig kan zijn om een keuze te maken in het aanschaffen van een chaletwoning. U vindt bij ons nieuwe chaletwoningen en tweedehands modellen. Op onze website kunt u alvast een kijkje nemen bij onze gebruikte modellen zodat u direct weet welke chaletwoningen leverbaar zijn. Daarnaast beschikken wij over een groot team van specialisten dat voor u een chaletwoning op maat voor u kan maken. Vrijwel al uw wensen zijn mogelijk en iedere detail kan worden gemaakt. De mogelijkheden bij Hoeré Recreatie zijn zeer uiteenlopend en er is voor ieder wat wils. Iedere optie namelijk is bespreekbaar. Hoeré Recreatie levert uitsluitend chaletwoningen en stacaravans van topkwaliteit, waar u jarenlang plezier van zult hebben. 

Chaletbouw als mantelzorgwoning

Vandaag de dag is een chaletwoning ook uitermate geschikt als mantelzorgwoning. Onze Sunhouse lijn biedt de mogelijkheid om vrijwel al uw wensen te vertalen naar een passend ontwerp. Een chaletwoning van Hoeré Recreatie is verkrijgbaar in verschillende modellen, waardoor een Sunhouse chaletwoning altijd passend op uw locatie. Sinds 2014 is er voor het plaatsen van een mantelzorgwoning geen vergunning meer nodig. Dit maakt het vandaag de dag een stuk gemakkelijker om een mantelzorgwoning te plaatsen, zodat zorgbehoevende mensen de zorg kunnen krijgen die zij nodig hebben. De modellen van onze eigen lijn, Sunhouse, zijn uitermate geschikt om mantelzorg in te verlenen. Vanwege onze jarenlange ervaring met het produceren van mantelzorgchalets kunnen wij u voorzien van advies in het samenstellen van een mantelzorgwoning, die helemaal bij uw situatie past. Naast ons ruime aanbod in nieuwe chaletwoningen raden wij het u ook aan om een kijkje te nemen bij onze chalet occasions. Deze modellen zijn ook zeker geschikt voor het inzetten als mantelzorgwoning. Een tweedehands chaletwoning kan een ideale oplossing zijn voor uw budget en uw wensen. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt u direct uw gewenste chaletwoning bij ons kopen. Naast ons ruime aanbod in verschillende stacaravans kunnen wij ook andere zaken uit handen nemen. Denk hierbij aan het transport, plaatsen, stellen en aansluiten van uw stacaravan maar ook aan bijvoorbeeld graafwerkzaamheden of een onder-afzetting.

Meer weten over chaletbouw van Hoeré Recreatie?

Wilt u meer weten over ons ruime aanbod of wilt u meer weten over het samenstellen van uw gewenste chaletwoning? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u daar graag meer over. Een chaletwoning van Hoeré Recreatie wordt samengesteld en gebouwd volgens de hoogste eisen. Wij bezuinigen namelijk op geen enkel punt, alle materialen die wij voor onze modellen gebruiken, worden ook voor woonhuizen gebruikt. Wij bouwen robuuste chalets met een uiterst luxe uitstraling voor al onze klanten. Dat betekent voor u niet alleen dat u een kwalitatief hoogwaardig chalet koopt, maar dat u ook mag rekenen op uitgebreide service en garantie. Heeft u een kijkje genomen op onze website en uw oog laten vallen op één van onze stacaravans? Dan kunt u direct een afspraak bij ons inplannen. Wij verwelkomen u graag in Voorthuizen.