Chaletbouw

Chaletbouw op maat

Chaletbouw specialist nodig?

chaletbouwBent u op zoek naar een nieuwe vakantiewoning? Bent u op zoek naar chaletbouw waar u jarenlang plezier van zult hebben? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Hoeré Recreatie. Hoeré Recreatie is gevestigd in Voorthuizen en biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan met het leveren en op maat maken van verschillende soorten chaletbouw. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen en kunnen wij keer op keer ons vakmanschap inzetten om uw wensen te vertalen naar een passend ontwerp. Hoeré Recreatie is een begrip in Voorthuizen en ver daarbuiten. Vele vakantiewoning-eigenaren weten ons te vinden en zij maken graag gebruik van onze diensten. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod van chalets steeds verder uit kunnen breiden en wij bieden wij u vandaag de dag een ruim aanbod aan van verschillende soorten en maten chaletwoningen die aansluiten bij uw wensen. Bij Hoeré Recreatie vindt u nieuwe en gebruikte chaletbouw woningen en stacaravans voor een eerlijke prijs. Door de jaren heen hebben wij onze ervaring en vakmanschap steeds verder uit kunnen breiden waardoor u vandaag de dag een ruime keuze heeft uit verschillende mogelijkheden voor het samenstellen van uw gewenste chalet. Een luxe chalet van Hoeré Recreatie wordt gebouwd volgens de hoogste eisen. Er word niet bezuinigd op kwaliteit en dat betekent niet alleen dat u een kwalitatief hoogwaardig chalet koopt, maar dat u ook mag rekenen op uitgebreide service en garantie. Hoeré Recreatie levert uitsluitend chalets van topkwaliteit, zodat u optimaal kunt genieten van uw nieuwe vakantiewoning. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast bent u van harte welkom in Voorthuizen om onze chalets op uw gemak te komen bewonderen. Wij zien uw afspraak om een chaletbouw te bekijken graag tegemoet. 

Chaletbouw realiseren door experts

Zorgeloos en comfortabel genieten is waar Hoeré Recreatie voor staat. Hoeré Recreatie levert uitsluitend chalets van topkwaliteit, zodat u optimaal kunt genieten van uw chaletwoning. Wij beschikken over een groot team van experts die van A tot Z u volledig kunnen ontzorgen en waarmee u uw wensen kunt bespreken. Het is namelijk ook mogelijk om een chalet zelf samen te stellen zodat uw chalet aan al uw wensen voldoet. Onze vakmensen nemen graag de tijd voor u om samen met u een chalet of stacaravan uit te kiezen die qua inrichting, ruimte en prijs het beste bij u past. Hoeré Recreatie bouwt met een zelf ontwikkeld concept waardoor wij de kwaliteit kunnen garanderen die wij aanbieden. Alle chalets worden volledig naar uw wens gebouwd. Hoeré Recreatie bouwt met een zelf ontwikkeld concept. Dit concept is uniek in de recreatiemarkt en heeft vooral te maken met de toekomstige regelgeving. Vandaag de dag wordt energie zuinigheid steeds belangrijker want energie wordt steeds duurder. Hoge isolatiewaarden en een goede constructie zijn dan ook zeker één van de eisen voor het samenstellen en maken van uw gewenste chaletwoning. Wij doen er alles aan om uw wensen te vertalen naar een passend ontwerp zodat u jarenlang plezier zult hebben van uw aankoop. Bij Hoeré Recreatie vindt u chaletbouw volledig op maat en al uw wensen zijn bij ons mogelijk. Wij bezuinigen op geen enkel punt, alle materialen die wij voor onze modellen gebruiken worden ook voor woonhuizen gebruikt. Wij bouwen robuuste chalets met een uiterst luxe uitstraling. Al sinds 1981 kunt u bij ons terecht en wij denken met u mee over de realisatie van uw nieuwe vakantiewoning.  

Chaletbouw: Mantelzorgwoningen bij Hoeré Recreatie

Vandaag de dag is het ook mogelijk om een chaletwoning op maat te laten maken die kan fungeren als een mantelzorgwoning. Sinds 2014 is er voor het plaatsen van een mantelzorgwoning namelijk geen vergunning meer nodig waardoor het tegenwoordig een stuk makkelijker is om een mantelzorgwoning te plaatsen zodat zorgbehoevende mensen de zorg kunnen krijgen die zij nodig hebben. De modellen van onze eigen lijn zijn uitermate geschikt voor mantelzorg, maar wij hebben ook regelmatig nette gebruikte mantelzorgwoningen in ons aanbod. Hoeré Recreatie beschikt over een Sunhouse lijn die geschikt is voor het realiseren van een mantelzorgwoning op maat. 

Ontdek de mogelijkheden van chaletbouw op maat

Naast ons aanbod voor het samenstellen van uw gewenste chaletwoning kunt u bij ons ook terecht voor chaletoccasions. Wij beschikken over een groot aanbod van nette chalet occasions die wij voor een eerlijke prijs aan kunnen bieden. Bent u in het bezit van een chalet of stacaravan die u wilt inruilen? Dit is bij ons geen enkel probleem! Wij bespreken graag met u uw wensen en komen tot een passende prijs waardoor een nieuwe chaletwoning aanschaffen nog leuker wordt. Wij bieden te allen tijde fatsoenlijke (inruil)prijzen aan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het realiseren van een chaletbouw