Chalet Veluwe

Chaletbouw of chalet occasions!

Chalet Veluwe nodig?

chalet veluweBent u op zoek naar een nieuwe chalet Veluwe? Is uw huidige chalet aan vervanging toe of bent u op zoek naar een nieuwe vakantiewoning voor uw gezin? Zoekt u dan niet verder. Bij Hoeré Recreatie bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar chalets op maat en chalet occasions. De mogelijkheden voor een chalet Veluwe bij Hoeré Recreatie zijn eindeloos en zeer uiteenlopend. De chalets van Hoeré Recreatie zijn ook geschikt als mantelzorgwoningen. Sinds 2014 is er voor het plaatsen van een mantelzorgwoning geen vergunning meer nodig. Dit maakt het tegenwoordig een stuk makkelijker om een mantelzorgwoning te plaatsen zodat zorgbehoevende mensen de zorg kunnen krijgen die zij nodig hebben. De modellen van onze eigen lijn zijn uitermate geschikt om mantelzorg te verlenen maar wij hebben ook regelmatig nette gebruikte mantelzorgwoningen in ons aanbod. Kom langs en laat u verrassen door de passende mogelijkheden voor een chalet Veluwe bij Hoeré Recreatie. 

Alle wensen zijn mogelijk voor chalet Veluwe

Chalet Veluwe nodig? Door onze jarenlange ervaring bent u bij Hoeré Recreatie aan het juiste adres voor uw ideale chalet Veluwe. In de loop van de jaren hebben wij vele klanten geholpen met het op maat maken van een chalet dat aan al hun wensen voldeed. De mogelijkheden bij Hoeré Recreatie zijn zeer uiteenlopend. Wij bezuinigen op geen enkel punt, alle materialen die wij voor onze modellen gebruiken worden ook voor woonhuizen gebruikt. Wij bouwen robuuste chalets met een uiterst luxe uitstraling. Elke optie is bespreekbaar bij Hoeré Recreatie. Wij bieden u een chalet bouw volledig op maat aan. Hoeré Recreatie is al actief sinds 1981. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van chalet bouw zijn wij ervan overtuigd dat wij uw wensen kunnen realiseren. Naast het aanbod van mantelzorgwoningen en op maat gemaakte chalets bent u bij Hoeré Recreatie ook aan het juiste adres voor chalet occasions. 

Meer weten over chalet Veluwe?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij hebben voor een chalet Veluwe? Bent u benieuwd naar ons ruime assortiment of naar de mogelijkheden voor het samenstellen van uw chalet? U kunt eens een kijkje nemen op deze website of kom langs in Voorhuizen om onze prachtige chalets te bekijken. Wij bieden u ook directe leverbare modellen aan voor fatsoenlijke prijzen. De mogelijkheden om een chalet als mantelzorgwoning te gebruiken is ook altijd bespreekbaar. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet en wij nemen graag de tijd voor u om naar uw wensen te luisteren.