Tweedehands chalet

Tweedehands chalet kopen

Tweedehands chalet kopen

tweedehands chaletEen mooi chalet om de weekenden en vakanties in door te brengen, hoe lijkt u dat? Bij Hoeré Recreatie vindt u chalets en stacaravans in alle soorten en maten. Zoekt u een tweedehands chalet van goede kwaliteit? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Zorgeloos en comfortabel genieten, daar staan wij voor! Wij hebben jarenlange ervaring op het het gebied van chaletbouw en zijn al sinds 1981 actief. Heeft u speciale wensen? Dan kunnen wij uw chalet volledig op maat en naar wens maken. Maar wij hebben ook een groot aanbod van nette chalet occasions. U vindt ons aanbod op deze website maar u bent natuurlijk ook hartelijk welkom in Voorthuizen om de chalets in het echt te bekijken. Vertel ons wat u zoekt en wij nemen alle tijd om samen met u een chalet of stacaravan te kiezen die qua inrichting, ruimte en prijs het beste bij u past. Hoeré Recreatie is helemaal thuis in de wereld van chaletbouw en kunnen u deskundig adviseren. Bent u al in het bezit van een chalet of een stacaravan dan bieden wij de mogelijkheid om deze bij ons in te ruilen. U zult verrast zijn door de fatsoenlijke inruilprijzen die wij bieden en die het nog aantrekkelijker maken om bij ons een tweedehands chalet te kopen. 

Tweedehands chalet kopen als mantelzorgwoning

Op zoek naar een mooie tweedehands chalet? Misschien heeft u een tweedehands chalet nodig om als mantelzorgwoning te gebruiken. Ook dat is mogelijk bij Hoeré Recreatie. Wij beschikken geregeld over nette, gebruikte mantelzorgwoningen. Omdat het sinds 2014 niet meer nodig is om een vergunning aan te vragen voor een mantelzorgwoning is het veel makkelijker om een mantelzorgwoning te plaatsen. Wij zijn daar blij mee! Zo kunnen ouderen de zorg krijgen die zij nodig hebben; vaak wordt die door hun kinderen gegeven waar zij dan op het terrein wonen en het veilig en vertrouwd is. Ook met het maken en plaatsen van mantelzorgwoningen hebben wij jarenlange ervaring en kunt u van ons deskundig advies verwachten. 

Service en garantie voor uw tweedehands chalet

De service en garantie van Hoeré Recreatie is uitstekend. Wij zijn altijd bereid om u mee te helpen zoeken naar een geschikte staanplaats waar u tot in lengte van jaren kunt genieten van uw chalet. Wij kunnen ook andere zaken voor u regelen zoals het transport, plaatsen, stellen en aansluiten van uw chalet, graafwerkzaamheden of onderafzetting. Kom eens langs in Voorthuizen en laat u overtuigen van de kwaliteit, innovatie en vakmanschap van Hoeré Recreatie.