Mantelzorgwoning occasion

Mantelzorgwoning occasion kopen

Mantelzorgwoning occasion uit voorraad!

mantelzorgwoning occasionBent u op zoek naar een mantelzorgwoning occasion? Bent u op zoek naar een manier om een mantelzorgwoning occasion te realiseren? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Hoeré Recreatie. Door de jaren heen hebben wij verschillende soorten en maten mantelzorgwoningen kunnen realiseren voor al onze klanten. Sinds 1 november 2014 is er voor het plaatsen van een mantelzorgwoning geen vergunning meer nodig. Dit maakt het een stuk makkelijker om een mantelzorgwoning te plaatsen zodat zorgbehoevende mensen de zorg kunnen krijgen die zij verdienen. Hoeré Recreatie heeft al sinds 1981 zijn ervaring met het ontwerpen en realiseren van verschillende soorten mantelzorgwoningen die passend zijn voor uw wensen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Daarnaast kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een mantelzorgwoning occasion. 

Mantelzorgwoning occasion realiseren

Vanwege onze jarenlange ervaring met het produceren van mantelzorgchalets kunnen wij u deskundig advies geven bij het samenstellen van een mantelzorgwoning die bij uw situatie past. Naast dat de modellen van onze eigen lijn uitermate geschikt zijn voor mantelzorg, beschikken wij ook geregeld over nette gebruikte mantelzorgwoningen. Deze kunt u perfect gebruiken voor uw situatie. Hoeré Recreatie beschikt over een eigen productlijn en dat is Sunhouse. Sunhouse staat voor onderhoudsarme en wintervaste chalets van het allerhoogste kwaliteitsniveau. Wij bezuinigen op geen enkel punt, alle materialen die wij voor onze modellen gebruiken worden ook voor woonhuizen gebruikt waardoor u verzekerd bent van de juiste kwaliteit. Wij bouwen robuuste chalets met een uiterst luxe uitstraling waardoor u er ook in een mantelzorgwoning er goed bij zit. Neem vrijblijvend een kijkje op deze website en laat u verrassen door ons ruime aanbod in mantelzorgwoning occasions die passen bij uw wensen. 

Meer weten over een mantelzorgwoning occasion?

Wilt u meer weten over een mantelzorgwoning occasion? Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een mantelzorgwoning occasion die aansluit bij uw budget? U kunt direct contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij laten u graag al onze occasion woningen zien die aansluiten bij uw wensen en uw budget. Als u op zoek bent naar een mantelzorgwoning occasion bent u bij Hoeré Recreatie aan het juiste adres. Voor nieuwe en gebruikte chalets en stacaravans bent u bij ons in goede handen. Hoeré Recreatie heeft chalets en mantelzorgwoningen in allerlei soorten en maten.