Mantelzorg chalet

Mantelzorg chalet laten bouwen

Mantelzorg chalet bij Hoeré Recreatie

mantelzorg chalet kopenWordt u wat ouder en denkt u erover om een mantelzorg chalet dicht bij uw kinderen te plaatsen? Hoeré Recreatie heeft jarenlange ervaring met het produceren en plaatsen van mantelzorg chalets. Chaletbouw heeft voor ons geen enkel geheim; wij zijn al sinds 1981 actief. Onze chalets zijn geschikt om in te recreëren of om als mantelzorg chalet te gebruiken. Gelukkig is het sinds 2014 makkelijk om een mantelzorg chalet te plaatsen. Er is geen vergunning meer nodig en dat maakt het een stuk makkelijker om zorgbehoevende mensen de zorg te geven die zij nodig hebben. Vaak wordt een mantelzorg chalet op het terrein bij de kinderen geplaatst en dat geeft een veilig gevoel. In een chalet van Hoeré Recreatie kunt u zorgeloos en comfortabel wonen. U kunt bij ons terecht voor chalets die wij volledig op maat en naar wens maken, maar wij hebben ook een ruim aanbod van nette chalet occasions. De modellen van onze eigen productlijn zijn uitermate geschikt voor mantelzorg, maar wij beschikken ook regelmatig over nette, gebruikte mantelzorgwoningen. Elk chalet van ons voldoet aan de hoogste eisen. De materialen die wij gebruiken voor onze modellen worden ook gebruikt voor woonhuizen. 

Mantelzorg chalet van topkwaliteit

Op zoek naar een mantelzorg chalet? Heeft u speciale wensen? Wij gaan enthousiast elke uitdaging aan en kunnen u adviseren bij het samenstellen van een mantelzorg chalet die bij uw situatie past. Onze eigen productlijn hebben wij ontwikkeld met het oog op de toekomst. Energiezuinig bouwen wordt steeds meer de norm en met een goede constructie en hoge isolatiewaarden verbruikt u stukken minder energie. Neem eens een kijkje op deze website bij ons aanbod of, misschien nog beter, kom eens langs bij ons in Voorthuizen. We nemen alle tijd om samen met u een chalet te kiezen die qua inrichting, ruimte en prijs het beste bij u past. 

Service voor uw mantelzorg chalet

Bent u al in het bezit van een chalet of stacaravan dan bieden wij daarvoor een fatsoenlijke (inruil)prijs. Dat maakt een bezoek aan ons helemaal de moeite waard! Hoeré Recreatie biedt een zeer goede service en garantie. Wij verkopen niet alleen chalets maar kunnen u ook andere zaken uit handen nemen. Zo kunnen wij het transport regelen, voor het plaatsen, stellen en aansluiten van uw chalet zorgen en de graafwerkzaamheden of een onderafzetting verzorgen. Mogen wij u binnenkort in Voorthuizen begroeten zodat u met eigen ogen de kwaliteit, innovatie en vakmanschap kunt zien? Wij vertellen u graag meer over onze chalets van topkwaliteit!