Gebruikte chalet

Gebruikte chalet kopen

Gebruikte chalet nodig?

chalet gebruiktBent u op zoek naar een gebruikte chalet? Bent u op zoek naar een tweedehandse vakantiewoning voor een scherpe prijs? U bent van harte welkom bij Hoeré Recreatie in Voorthuizen. Wij bieden u graag een ruim assortiment aan van verschillende chalet occasions tegen scherpe prijzen. Wij kunnen het ons goed goed voorstellen dat u niet de hoofdprijs wilt betalen voor een nieuwe chalet woning. Wij bieden u een ruime collectie aan van diverse chalet occasions. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken voor een gebruikte chalet? Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij hebben. U bent bij Hoeré Recreatie aan het juiste adres als u op zoek bent naar nette occasions én op maat gemaakte chalet woningen. De keuze is helemaal aan u. 

Hoeré Recreatie sinds 1981 voor een gebruikte chalet of nieuwe chalet

Op zoek naar een gebruikte chalet? Bij Hoeré Recreatie vindt u een ruim aanbod van verschillende soorten chalet woningen. Onze chalet woningen kunt u ook gebruiken voor mantelzorg. Sinds 2014 is er voor het plaatsen van een mantelzorgwoning geen vergunning nodig. Dit maakt het een stuk makkelijker om een mantelzorgwoning te plaatsen zodat zorgbehoevende mensen de zorg kunnen krijgen die zij nodig hebben. Klinkt dit u als muziek in de oren? Onze medewerkers vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden die er zijn voor een mantelzorgwoning. Hoeré Recreatie biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan. Mede hierdoor kunnen wij u goed van dienst zijn en kunnen wij u  professioneel advies geven. Bent u op zoek naar een specifieke indeling of bent u op zoek naar een chalet voor u en uw gezin? Samen met u bespreken wij uw wensen en gaan wij op zoek naar het gebruikte chalet dat bij u past. 

Meer weten over een gebruikte chalet?

Wilt u meer weten over een gebruikte chalet van Hoeré Recreatie? Heeft u vragen over onze bestaande modellen en wilt u graag een kijkje komen nemen op onze locatie? Dat is geen enkel probleem. Wij zien uw telefoontje tegemoet. Onze medewerkers plannen graag vrijblijvend een gesprek met u in. Naast de aanschaf van een gebruikte chalet kunt u er ook voor kiezen om een chalet op maat te laten maken. Wij bezuinigen op geen enkel punt. Alle materialen die wij voor onze modellen gebruiken worden ook voor woonhuizen gebruikt. Hoeré Recreatie bouwt robuuste chalets met een uiterst luxe uitstraling.