Chaletbouw Barneveld

Chaletbouw Barneveld nodig?

Chaletbouw Barneveld nodig?

chaletbouw barneveldOp zoek naar chaletbouw Barneveld? U bent op zoek naar een betrouwbare chaletbouwer in de buurt van Barneveld? Dan is Hoeré Recreatie in Voorthuizen het juiste adres voor u. Wij zijn sinds 1981 actief in de chaletbouw en hebben veel ervaring. Wat voor chaletbouw Barneveld u ook zoekt, wij kunnen zorgen voor een chalet dat helemaal naar uw wens is. Wij bieden direct leverbare modellen maar wij kunnen ook een chalet volledig op maat en naar wens maken. Echt, wij kunnen aan al uw wensen tegemoet komen. Al onze chalets zijn van de allerhoogste kwaliteit. Wij hebben een eigen productlijn 'Sunhouse', wat staat voor onderhoudsarme en wintervaste chalets die van de beste materialen zijn gemaakt. Deze materialen worden ook gebruikt om woonhuizen te bouwen. De chalets zijn robuust en hebben een uiterst luxe uitstraling. Wij bouwen met een door onszelf ontwikkeld concept dat uniek is in de recreatiemarkt. Hoeré Recreatie richt zich op de toekomst waarbij duurzaamheid en zuinig omgaan met energie steeds belangrijker worden. Daarom hebben onze chalets een hoge isolatiewaarde en een stevige constructie zodat u jarenlang zorgeloos en comfortabel kunt genieten.

Chaletbouw Barneveld ook voor mantelzorg

Heeft u chaletbouw Barneveld nodig? Onze chalets kunnen niet alleen gebruikt worden als recreatiewoning maar ze zijn ook uitstekend geschikt als mantelzorgwoning. Er komen steeds meer ouderen die zorg nodig hebben en de vraag naar mantelzorgwoningen groeit. Een chaletbouw Barneveld is ideaal om als mantelzorgwoning te gebruiken. Als uzelf of een familielid mantelzorg nodig heeft kunnen mantelzorger en degene die mantelzorg nodig heeft dicht bij elkaar wonen. Er is zelfstandigheid en privacy voor beide partijen terwijl er geen reistijd is. Sinds 2014 is er voor het plaatsen van een mantelzorgwoning op eigen terrein geen vergunning meer nodig is zodat het heel eenvoudig is om een mantelzorgwoning te plaatsen. Wij bieden modellen aan die direct leverbaar zijn maar wij kunnen het chalet ook compleet op maat maken. U krijgt van ons deskundig advies hoe de mantelzorgwoning het beste samengesteld kan worden.

Groot showterrein chaletbouw Barneveld

Wij hebben diverse chalets op voorraad die wij direct kunnen leveren. Daarnaast hebben wij een groot aanbod aan nette occasions. Wist u dat inruil ook mogelijk is? Wij bieden fatsoenlijke (inruil)prijzen. Wij nodigen u uit om een kijkje te komen nemen op ons showterrein van 5000 m2. Wij nemen alle tijd voor u om samen een chalet uit te zoeken dat qua inrichting, afmetingen en prijs het beste bij u past. Overtuig uzelf van de kwaliteit en ons vakmanschap!